Jen jedno hřiště jsem hrál v životě za 80, nebyla to Ypsilonka, mělo to par 70, potřeboval jsem k tomu hrát jen bogey a pary, nebylo to na turnaji, ...atd. .... takže rád bych byl na Ypsilonce za 80 "za vola" s devítkou a sedmičkou ve scorecard

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak když hraje 35 turnajů měsíčně!?Jen jedno hřiště jsem hrál v životě za 80, nebyla to Ypsilonka, mělo to par 70, potřeboval jsem k tomu hrát jen bogey a pary, nebylo to na turnaji, ...atd. .... takže rád bych byl na Ypsilonce za 80 "za vola" s devítkou a sedmičkou ve scorecard.... jasně, že máš o dost lepší hendikep, ale i tak
![]()
Tak těch turnajů za měsíc mám 60 - denně 2Tak když hraje 35 turnajů měsíčně!?Kdyby měl HCP třeba 28, tak by ho to určitě nebavilo.
Řekl bych, že se mu doteď honí v hlavě: "Kdybych zahrál na prvních dvou jamkách aspoň ten mizernej dabláč, tak bych ..."
Ještě jednou![]()
Ale stejně - chce to občas trošku vzrůšo a zahrát si "Mickelsona", ta případná záchrana je pak teprve ta správná zábava a záplava endorfinů... začíná mě ta hra bavit. ...
Ještěže tam bude jeden rozhodčí, kterej ty vaše výsledky bude korigovat...Jak píšeš - "můj par" je 81 u nás, takže cokoliv +-1 rána beru jako super výsledek. Poslední dobou se mi ale výrazně zvedlo procento trefených grýnů, takže tam začalo padat i více birdie ( za posledních 6 kol celkem 15 ) - můj průměr bylo 0-1
Nicméně je třeba se otestovat, takže se chystám na mid tour na Karlštejn v srpnu, budeš tam taky?
Pokud to bylo na mne, tak ano - Karlštejn mám v plánu.Jak píšeš - "můj par" je 81 u nás, takže cokoliv +-1 rána beru jako super výsledek. Poslední dobou se mi ale výrazně zvedlo procento trefených grýnů, takže tam začalo padat i více birdie ( za posledních 6 kol celkem 15 ) - můj průměr bylo 0-1
Nicméně je třeba se otestovat, takže se chystám na mid tour na Karlštejn v srpnu, budeš tam taky?
Už zase?Ještěže tam bude jeden rozhodčí, kterej ty vaše výsledky bude korigovat...![]()
Tak to jsme se asi potkali, my měli ten teetime 9:30Tak jsem byl dnes na Slapech. Když kouknu na historii, tak loni jsem tam 28.7. hrál svoje první hřiště po více než 10 letech. Takže po roce na stejném místě.
Začátek byl jak z hororu. Driving byl za mírného mrholeni. Putting už byly kapky větší. 5 minut do stranu jsem to vzdal a zamířil na recepci. Měl jsem to těsně pak 30 minut bourilo.
Začínám mít pocit ze to nějak přitahuju. Buřina na Kácově, vichr na Karlštejně a teď zase buřina na Slapech.
Při mírném uklidnění a v bundě sem vyrazil. Na páté jamce jsem už byl durch, ale pak se to uklidnilo a na sedmé jsem už šel do kraťasů. Nakonec to byl hezký den, jen při návratu do restaurace dorazila další bouřka. Bylo z toho 19 stb na první devítce a 22 na druhé. 19ku přisuzuju hře v bundě, v které jsem hrál poprvé a nejsem zvyklý na široké rukávy.
Jo ja tam byl s dcerou od 9:40.Tak to jsme se asi potkali, my měli ten teetime 9:30![]()
Jojo, do sedmý jamky lilo jako z konve :-D Ale během druhý devítky jsme stačili uschnout ;-)Jo ja tam byl s dcerou od 9:40.
V hospodě sem se ptal kde ste? A recepni říká. Hrajou trojku. Tak sem se ptal jak to ví. A ono ukázala z okna a že vás vidí. Já bez brejlí neměl šanci.
Ste asi pěkně prololili co?