- Klub
- Beřovice
- HI (HCP)
- 14.6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
GratulaceDnes čtvrtý letošní turnaj. Tentokrát na krásně připraveném hřišti na Grabštejně. Jídlo, počasí a lidé - všechno vyšlo na jedničku.
Poprvé jsem šla nějaký turnaj se synem ve flajtu, který měl s sebou poprvé doprovod( Terezka začíná s golfem) a protože jsme ve flajtu byli samí pohodáři - ještě @zdarovka, tak jsme si sobotní den opravdu užili.
Nakonec se i na výherním poháru objevila jednička. A jaká ta hra byla? Dařily se dlouhé první rány (driver), slabší to bylo okolo grýnu, ale celkově docela vyrovnané. Pouze jeden nehratelný míč, jeden písek a jedna voda. Několik ran bylo zbytečně bojácných. Nakonec nejlépe zahraná 18 - za 105. @PFP jsem říkala, že mám cíl hrát do 110. Prý mám být na sebe přísnější. Tak dobře, budu se snažit hrát do 105.
Děkuji všem, kteří na akci byli (ráda jsem Vás viděla) i těm, co toto pravidelnou akci organizují. Tak zas za rok.
Zobrazit přílohu 43886Zobrazit přílohu 43887
Nebuď srab a dej si cíl „pod kilo"... Prý mám být na sebe přísnější. Tak dobře, budu se snažit hrát do 105.
A nebude se mnou chtít nikdo chodit.Nebuď srab a dej si cíl „pod kilo"
Já si s tebou zase někdy klidně zahraju, já s tím nemám problém, když mě „holka” porazíA nebude se mnou chtít nikdo chodit.
Už dnes mi Fanda říkal, že jak mi to lítá, tak je to nuda.
Já to hřiště mám nachozený a dnešní výsledek mám horší., že to hřiště je třeba mít nachozený.
Nelez mi do zelíChcete mi říkat Mr. Jekyll, nebo Mr. Hyde?