Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli? (2024)

Dnes jsem se chystal při druhé hře na Faldo si s hřištěm vyřídit ten první šrot. A nebýt brutálních trestů na dvou jamkách, tak se to povedlo na 1*. Takhle jen dobrá hra s na mě excelentní druhou devítkou.

Přílohy

• IMG_3293.webp
    IMG_3293.webp
    18,7 KB · Zobrazení: 76
  • IMG_3294.webp
    IMG_3294.webp
    19,2 KB · Zobrazení: 86
Dnes poslední hra na Kaya, asi kvalitou nejhorší a zároveň nejlehčí hřiště které jsme tu hráli. Takže plán byl udělat si radost super výsledkem. Dokonce se i ochladilo pod 40, na 39. Ale začalo dost foukat a před námi hrály starý chromý německý báby. Bugynou jezdily pomalu až na greeny a stejně trvalo měsíc, než se z ní dobelhaly k míči. Tenhle zážitek jsem několikrát psychiatricky neustál a po 20 minutách čekání na ránu to jebnul po zemi do vody nebo tak něco. Takže výsledek celkově snesitelnej, ale zážitek úplně naprd.
1717760547611.webp

Dnešní turnaj 19 jamky na Grabštejně se po stránce pořadatelské velmi vyvedl. Jako vždycky. Kluci Michal @requo , Jirka @Marklar a Honzík @HonzaS nezklamali a připravili společně s rodinou Burdů suprový turnaj s bohatou snídaní, svačinkou do bagu a neskutečným obědem. Grilované maso, brambory, dva druhy salátu a omáček. Bylo to neskutečné setkání s milými lidmi v rodinné atmosféře golfového resortu Grabštejn. Zelená tekla proudem :D
Začátek mojí hry se vyloženě nepovedl. Vyndal jsem 3 nové míče a během první a druhé jamky o dva hned přišel. Další dva jsem ztratil na 15 a 18. To byly prosím provize :rolleyes:. První devítka nic moc, ale druhá se docela vyvedla. Až na poslední 18 jamku.
Celkově jsem se svou hrou spokojen. Dokázal jsem si, že mi to občas jde ;) Uvidíme zítra na turnaji v České Lípě. Díky parťákům a parťačce ve flajtu za milou společnost. Jmenovitě Jirka @Marklar, Robert @RobertSlajs, Milan @tatomana a Markétka :up: Bylo mi s vámi fajn :)

1717873351514.webp

Dnes čtvrtý letošní turnaj. Tentokrát na krásně připraveném hřišti na Grabštejně. Jídlo, počasí a lidé - všechno vyšlo na jedničku.
Poprvé jsem šla nějaký turnaj se synem ve flajtu, který měl s sebou poprvé doprovod( Terezka začíná s golfem) a protože jsme ve flajtu byli samí pohodáři - ještě @zdarovka, tak jsme si sobotní den opravdu užili. 😉
Nakonec se i na výherním poháru objevila jednička. 🏌️‍♀️A jaká ta hra byla? Dařily se dlouhé první rány (driver), slabší to bylo okolo grýnu, ale celkově docela vyrovnané. Pouze jeden nehratelný míč, jeden písek a jedna voda. Několik ran bylo zbytečně bojácných. Nakonec nejlépe zahraná 18 - za 105. @PFP jsem říkala, že mám cíl hrát do 110. Prý mám být na sebe přísnější. 😉Tak dobře, budu se snažit hrát do 105. 🍀
Děkuji všem, kteří na akci byli (ráda jsem Vás viděla) i těm, co toto pravidelnou akci organizují. Tak zas za rok. 🏌️‍♀️🏌️‍♂️

IMG_6895.webp
IMG_6863.webp

Dnes čtvrtý letošní turnaj. Tentokrát na krásně připraveném hřišti na Grabštejně. Jídlo, počasí a lidé - všechno vyšlo na jedničku.
Poprvé jsem šla nějaký turnaj se synem ve flajtu, který měl s sebou poprvé doprovod( Terezka začíná s golfem) a protože jsme ve flajtu byli samí pohodáři - ještě @zdarovka, tak jsme si sobotní den opravdu užili. 😉
Nakonec se i na výherním poháru objevila jednička. 🏌️‍♀️A jaká ta hra byla? Dařily se dlouhé první rány (driver), slabší to bylo okolo grýnu, ale celkově docela vyrovnané. Pouze jeden nehratelný míč, jeden písek a jedna voda. Několik ran bylo zbytečně bojácných. Nakonec nejlépe zahraná 18 - za 105. @PFP jsem říkala, že mám cíl hrát do 110. Prý mám být na sebe přísnější. 😉Tak dobře, budu se snažit hrát do 105. 🍀
Děkuji všem, kteří na akci byli (ráda jsem Vás viděla) i těm, co toto pravidelnou akci organizují. Tak zas za rok. 🏌️‍♀️🏌️‍♂️

Zobrazit přílohu 43886Zobrazit přílohu 43887
Gratulace 🙂

... Prý mám být na sebe přísnější. 😉Tak dobře, budu se snažit hrát do 105. 🍀
Nebuď srab a dej si cíl „pod kilo" 😉

A nebude se mnou chtít nikdo chodit. 😉
Už dnes mi Fanda říkal, že jak mi to lítá, tak je to nuda.
Já si s tebou zase někdy klidně zahraju, já s tím nemám problém, když mě „holka” porazí 😉

Já včera taky samozřejmě na Grabštejně. Ve výsledku herně poměrně spokojenost. 34 stb je tedy mírně za očekáváním, ale bohužel hned odepsaná druhá jamka díky tomu, že přece logicky nemůžu hrát drajvovacím železem přes stromy mírně vlevo, když to nad ně tou holí nezvednu, že. Takže tak. A na sedmou ránu u grýnu už se mi z heváče nějak nechtělo. Takže škrt. A pro jistotu díky špatné volbě hole hned na další jamce, na trojce, kdy jsem si místo šestky vzal omylem osmičku a nějak jsem si toho při legráckách ve flajtu všiml až při odpalu. Chtěný fade se podařil. Doprostřed lesa. Mělo to jít kolem za les! Jsem trdlo. :p

IMG_7486.jpeg

Takže pak jsem se už jen postupně dotahoval. Žádná sláva, ale nakonec od páté jamky, kdy jsem se chytl na sebe skvělou druhou ránou z kousek přes 150 m na grýn cca 4m od fangle, to už zase šlo. Hřiště prima, úspěch v rodině v podobě @kristyna se taky počítá 🥰 Takže paráda! Můžu na golf i příště!

Díky všem za hru, rád jsem vás viděl. 🍻

IMG_7485.jpeg IMG_7484.jpeg

Upraveno:
Dnes turnaj v České Lípě. Hřiště vypadalo hezky. Pěkně zelené ferveje, hustý kousavý raf, krásně teplá voda v rybníkách povídaly moje míčky :D a greeny místy fleky. Byly rychlé a i držely. Moje hra byla přesný opak včerejška. První devítka docela šla. Na té druhé jsem začal netrefovat ferveje a posílal jsem si to do kousavých rafů nebo rybníků. Krapet se projevila únava, a asi posledních 6 jamek jsem šel s napůl odtrženou podrážkou na pravé botě :rolleyes:

1717950718969.webp

Přílohy

• IMG_20240609_103448.webp
    IMG_20240609_103448.webp
    300,7 KB · Zobrazení: 77
  • IMG_20240609_111349.webp
    IMG_20240609_111349.webp
    155,7 KB · Zobrazení: 71
  • IMG_20240609_111403.webp
    IMG_20240609_111403.webp
    167,2 KB · Zobrazení: 67
  • IMG_20240609_114652.webp
    IMG_20240609_114652.webp
    166,4 KB · Zobrazení: 70
  • IMG_20240609_130018.webp
    IMG_20240609_130018.webp
    133,4 KB · Zobrazení: 70
Tento víkend jsem si užil golfu celkem dost, už se těším, až si v páci odpočinu.
Včera Grabštejn, hra tak nějak standard, záblesky byly, ale bohužel jsem se vždycky vrátil do šedi průměru, velmi rychle. A nějakým záhadným způsobem jsem lehoulince snížil. A velký podíl na tom mělo i složení flightu, jak jinak.
Dneska jsem vyrazil na Slapy, dát si turnaj a jamkovku. Na drivingu to lítalo pěkně, udělal jsem drobnou změnu u driveru a ono to šlo. Před hrou jsem si řekl, že nebudu blbnout, že sice nemám na "protihráče" v jamkovce (HI 9), ale že si to prostě užiju a bude pohoda.
No, jamkovku jsme nevyhrál, to je pravda, ale držel jsem se celkem dlouho. Ale nakonec jsem zahrál v turnaji 87 ran, což je pro mě rekord a prostě pecka.
Ono fungovalo skoro všechno a hlavně skoro pořád. Jj, byly tam špatné chvilky, i trojputty, i sockety, i špatná volba hole atd, ale podařilo se mi to sem tam dohnat dobrou další ranou, příhrama na green i puttováním.
Nakonec to bylo 46STB, žádný škrt a zjištění, že se to dá. A snížení HI o 2,2 (to to zase bude v dalším turnaji těžké).
A pokud by náhodou někoho napadlo, že jsem ten turnaj vyhrál, tak je těžce na omylu. Dlouho to dobře vypadalo a pak přijde do klubovny magor, s HI54 přinese 87 ran, 81 STB (zlepšení na cca HI11,5) a na to se fakt nedá reagovat (sice teda nechápu, proč si to jde vystřílet zrovna na tento turnaj, ale to je jeho věc)
Jinak Slapy v dobré kondici, sice už lehoulince vysychají, ale hratelné to v poho je.

10.6.2024 • 9j. Hořehledy: 38 ran, 16 patů (by mGolf)

IMG_7498.jpeg
Cestou z Prahy v půl sedmý do Železný Rudy jsem se zastavil na ranní devítku. Někdy těsně po osmé do hry - a to je neuvěřitelný, jak vlastně je to jednoduchý, když to všechno jde. Až je mi trapno to sem dávat, když vím, že priste to bude někdy veřejně zase tragedie. Ale na co jsem dneska sáhl, to se povedlo. A za hodinu a půl hotovo a tradá na třídenní konferenci.

Hřiště fajn, bohužel se dnešním dnem začíná aerifikovat a pískovat (sleva 20% z plného fee do odvolání, ale raději u @mkopcak ověřit, někde jsem to před chvílí viděl tuším na fb). Mě to potkalo až na devítce - asi první v pořadí, takže jsem na prázdném hřišti dal místo devítky ještě jednou jamku v 4 ještě na zelený grýn.

IMG_7493.jpeg IMG_7494.jpeg IMG_7495.jpeg

Upraveno:
Dnes po 4,5 letech jsem dal zase šanci Čerňáku, moc to hřiště nemusím, ale za 900 Kč seniorka....no nekup to:D.......A dobře jsem udělal.....supr počasí, pohodový flight, a hlavně po bezmála čtyřech letech jsem zahrál hru bez triplu (či hůř)!!:):up:...... 97 ran, 39 Stb....fiktivní bedna ze 42 lidí (nevyhlašuje se - celoroční žebříček). Moc krásnej den to byl......:)
Hřiště je ve výborném stavu, hlavně suprové fairwaye:up:...greeny rychlé, celistvé (kromě puttingu, ten byl dost rozbitej)......bunkry nevím, nebyl jsem v nich (a to už druhou hru za sebou, v Grabštějně taky ne:))

Vcera jsem vyrazil na 9ku na Zbraslav, ze si napravim turnajovou tragedii z minuleho tydne. No, byla z toho jeste vetsi tragedie a zhorseni HI :down:
Na prvnich jamkach ztraceno nekolik micku, vidim kam to leti ale v tom rafu jsme nebyli schopni nic najit. Od 4. jamky se hralo trosku lepe, skoda bankru na 5ce.
Jelikoz jsem vedel, ze ten den uz nezaboduju, tak zaver byl uz na pohodu a posledne 3 jamky dopadly docela dobre. Je pravda, ze jsem mel jednu zbytecnou ranu navic na kazde od 7 do 9, ale aspon to zacalo nejak vypadat a mel jsem dobry pocit ze hry na konci. No nic, zkusim to priste :)
1718088179846.webp

11.6.2024 • DE - Oberzwieselau: 96 ran (by mGolf)

Páč jsem v Železné Rudě, tak jsem včera místo výletu při volnějším programu konference vyrazil s @roman007 za hrou na hřiště kousíček za hranicemi. Musel mi udělat ještě taxikáře, protože jsem si uvědomil, že jsem si někdy začátkem roku vyndal řidičák z peněženky - v ČR by měla stačit už jen občanka. Ale obávám se, že v Německu by mi to neprošlo. ;)

Hřiště se mi moc líbilo. Skoro prázdno, jen pár flajtů... Krásně v lesích Šumavy, hodně ale hodně zelené - btw jestli na hřišti jsou 3 bunkry, tak je to hodně. A ty protékající potůčky. Krása. Docela nahoru dolů, líbilo. Bohužel teď aktuálně hodně podmáčené, některé ferveje byly víceméně na vodě. Grýny hezké, u několika jamek poměrně malé, pomalejší (mokré). Scenérie v lesích - nádhera. Skoro každý grýn stráží stromy kolem dokola, to mám rád. :) Moc rád sem zajedu i někdy jindy. Za ten výlet to stojí.

Hra moc nešla, druhá polovina byla už lepší. Dařila se krátká hra, ale mířidla z tyčka tentokrát byla trochu rozštelovaná. A to ty lesy kolem dokola úplně nepodporují. Fee za 60 eur všední den - dávalo se v hotovosti do obálky a do schránky u recepce. Nikdo nikde nebyl na recepci v zámečku - zamčeno, vyjma docela dost chlapíků z údržby na hřišti - sekačky.

Kdo nebyl, zajeďte. Fakt moc hezký a takový pohodový 👍

IMG_7528.jpeg IMG_7527.jpeg IMG_7526.jpeg IMG_7525.jpeg IMG_7522.jpeg IMG_7519.jpeg IMG_7517.jpeg IMG_7513.jpeg IMG_7507.jpeg IMG_7521.jpeg IMG_7518.jpeg IMG_7515.jpeg

Upraveno:
Dnes moje premiéra v Prosečném, za 600 Kč i s grilovačkou.......a spokojenost:up::). Sice příjezd na hřiště za deště a teploty sotva 10°C:( nic moc nesliboval......ale start byl rozumně o hodinu posunut a pak už počasí v pohodě....došlo i na krátký rukáv. Všechno o hřišti už naprosto přesně popsali @JardaK , @ulilee a @requo v hodnocení.........já jen vypíchnu, že na tak malých, kurevsky rychlých (ač tak nevypadaly) a členitých greenech jsem ještě nehrál a daly mi fest zabrat.....a že naprosto souhlasím, že to hřiště je třeba mít nachozený.
Moje hra těžký průměr.....1 par, jeden dvouciferný průser a zbytek bogey a dably půl na půl.........takže nakonec rovný "kilo", což na paru 70 není úplně k chlubení:(.......

, že to hřiště je třeba mít nachozený.
Já to hřiště mám nachozený a dnešní výsledek mám horší.
@ligi Šel jsem flight za tebou.
Moje hra nebyla nic moc. Železa nefungovala,patování bylo taky dost slabé , ale driver fungoval dobře. Celkové tedy 27 STB. Na 3 jamce jsem zahrál 2
turnajové birdie.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom