Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli? (2024)

Zobrazit přílohu 44829

Vcera korporatni turnaj na Karlstejne na South course. Moje prvni navsteva tam. Na neznamem hristi kopce nahoru a dolu mi moc nepomohli. Slusne vedro pred bourkou, tlacit vozik do kopce zadna slava, ale bylo to na pohodu. Spokojeny ze sve hry jsem uplne nebyl, po dovolene svih nejak nefunguje (ne ze by to fungovalo predtim, to ne😁) , nejsem schopny ciste trefovat. Nechal jsem na hristi zbytecne tak 4-5 ran navic, at patovani nebo chip na green, protoze jsem byl liny vyndat z bagu spravne hole. I tak ve finale 23 STB stacilo na druhe misto a mirne zlepseni a nejaky ten voucher a micky nikdy neurazi 😉 BTW @mkopcak profil uz mam opraveny a jsem konecne vedeny jako muz 😁 ve federaci a body prepocitane 👍
4 - 5 ran navíc necháváme na hřišti zbytečně všichni😥

Dnes se dařilo 👍. Krásné využité dvě hodinky volného času. 9 jamek Hořehledy za 51 a jen 15 patů. Zatím můj nejlepší výsledek. Dokonce zase s jedním míčkem a to jsem šel jedničku i dvojku dvakrát cestou k autu na driving.

Dnes se dařilo 👍. Krásné využité dvě hodinky volného času. 9 jamek Hořehledy za 51 a jen 15 patů. Zatím můj nejlepší výsledek. Dokonce zase s jedním míčkem a to jsem šel jedničku i dvojku dvakrát cestou k autu na driving.

Velká gratulace! Krucek po krucku, to půjde! 51 je pecka.

Já dneska byl v Hoře chvíli před tebou, 42 ran, 2 pary, 1 birdie. Trvalo mi to cca 6 let co tam hraju, se dostat na nějaký občasný takový výsledek. Hlavu vzhůru a vydržet, za rok, nebo dva me máš! V patování si mi utekl už o parník. 👍 Přikládám ti pro představu, jak mi šla zlepšení u zapsaných her v Hoře na 9j (hry na 18j v Hoře v tom nejsou započítáný, ty jsou v mgolfu samostatně) za posledních pět let - teď Hi něco přes 17, tehdy asi lehce pod 30? Plus mínus.

a1c5d789-e830-4959-b5e0-efe366f03b7e.webp

Upraveno:
Dneska ráno na Zbraslavi lekce - 2 koše, odpoledne Beřovice, další koš takže na hřišti pak bylo potřeba se trochu pošetřit a zahrát něco nízkýho.
S*re mě 14., po drivu jsem skončil před bankrem ve svahu a bez šance zahrát na grýn, to je jediný GIR který mi chyběl na druhé devítce do 100%.
Pořád ty grýny máme nějaké pomalé, takže jsem často nedojel a 3x z toho byl trojpat. Jak Karlštejn tak Darová je mají o dost rychlejší.

1722705038672.webp

Dnes odpolední devítka na Kotlině. Trochu trénink, před zítřejším turnajem. Prvních šest jamek docela dobrý. Na sedmičce druhou do rybníčku, čip a tři paty :( No a na devítce z týčka vpravo do lesíka. Druhou a třetí ránu v lesíku, čtvrtou na fervej a až pátou na forgrýn. Čip a pat. Dvě zkažený jamky díky špatnému course managmentu a v cukuletu máš 49 ran :D Na zítra jsem dobře připraven.

1722706639876.webp

Oni ti borci, co mají otevřené hřiště 14 dní, nám závidí oslavu 20 let.
Já pamatuji hřiště ještě bez klubovny. Tam co je výdej na driving, stal stánek bývalé PNS... 😜
Hejbni si, než to všechno sežeru a vypiju 😂

Dnes v pořadí druhý turnaj k 20 výročí založení Golf Terezín. Dnešní turnaj s názvem O Řád zlaté vařečky. Bohatá snídaně, svačina tlačenka a tři druhy klobás. No a zlatým hřebem byl oběd. Koleno, žebra, buřty na pivu, kuřecí řízečky, zeleninový salát, pečivo a ke kávě čízkejk :D Jak jsem avizoval, tak jsem se suprově najedl. Bylo to perfektní, a je mi líto těch, co nedorazili. Počasí bylo dobré, polojasno , prádelnička bez deště.
Hřiště se kvalitou od včerejška nezměnilo ;)
Ve flajtu jsem šel s kamarádem Mílou, jeho dcerou a Sašou @Sauron . Takže super lidičky.
K mojí hře mohu pouze říci, že jsme se se Sašou přetahovali o to, kdo zahraje horší ránu. Abych byl spravedlivý, tak to skončilo nerozhodně :D Dokázal jsem se jednou jedinkrát trefit železem do míčku za celou hru :( Driver taky žádná sláva. Čipy lepší průměr. Paty silně podprůměr. Ani jeden z asi 5 metrových patů jsem nedal.
Ale až na ten výkon to byl nádherný den ve společnosti milých lidí. Děkuji vám za to ;)

1722785776034.webp

Jo a po týdnu jsem si hcp vrátil zpět na 16,5 :up:

Paty silně podprůměr.

? Vždyť jich máš 32? :) Jeden ctyřpat, ok... Ale jinak jen 1 a 2 paty? Průměr 1,78 mi přijde tuze fajn. :up:

Bohatá snídaně, svačina tlačenka a tři druhy klobás. No a zlatým hřebem byl oběd. Koleno, žebra, buřty na pivu, kuřecí řízečky, zeleninový salát, pečivo a ke kávě čízkejk :D

Bych na to hřiště ani nechodil... Tohle zní fantasticky! Proč si to kazit golfem! :)

? Vždyť jich máš 32? :) Jeden ctyřpat, ok... Ale jinak jen 1 a 2 paty? Průměr 1,78 mi přijde tuze fajn. :up:

Bych na to hřiště ani nechodil... Tohle zní fantasticky! Proč si to kazit golfem! :))
Pokud si čipneš na metr k vlajce a 4 krát to nedáš je to špatné. Ale jinak je patovani moje silná stránka. Samozřejmě se zelenou 😂

Tak ten Terezín s Dědkem, co je Jumbo: já jsem uprostřed nějaký úpravy švihu.
Můj talent spočívá v tom, že mi to nějak jde, a pak začnu někde něco "vymýšlet". A protože netuším co, tak potřebuju tak jednou za dva roky takovou údržbu. Tak mi Jirka (náhradník z Kaskád) dal pokyny, akorát šel jsem šel v neděli na turnaj. No a jak se člověk soustředí na správné odtažení (příliš brzo jsem zalamoval), tak naseká spoustu jiných chyb.
Za rady, že jsem měl jít na driving, předem děkuji, klíčenka je k vyzvednutí na Maneaba di Naungatabu, South Tarawa, Kiribati 🙃.
No a já hrál 103 s osobním parem 102, takže 35 Stb. Můj oblíbený spoluhráč @jumbodedek má osobní par tuším 93, takže 104/25 Stb je smutný výsledek. A ještě jsem mu vykouřil 2 cigarety.
P.S.: Na ten driving jdu zítra. Bojím se, že mi to zkazí postavu.

6.8.2024 • Hostivař: 82 ran, 34 patů (by mGolf)

IMG_8086.webp

Při dovolený to bylo lepší. Teď už v procesu, ale pořád trochu volněji, tak jsem utýct na odpolední hru mohl. Trochu slabší začatek, ale v druhé polovině se dařit začalo. Těší mě především poslední šestice jamek - z nějakého důvodu je většinou hraju špatně (ve všední dny se hrají ty zadní jamky samostatně v Hostivaři po prvních 12ti jamkách, o víkendu se to jde kompletně, kdy po sedmičce navážete na zadní jamky a zpět se vrátíte na osmičku, tedy pak je to víkendově 14), možná na mě působí ten dlouhý přechod. Každopádně teď se podařilo, risknul jsem i na tom prvním krátkém ctyřparu vzadu ránu na grýn (většinou jsem na to srab, protože v školním roce tam trénují děti a tak), a dva metry od fangle. Eagle to nebyl, ale birdík jo. :)

Hostivař je v parádním stavu, vše zelené, grýny krásně kompaktní. Moc pěkné. :up:

IMG_8082.webp IMG_8084.webp IMG_8078.webp

Upraveno:
Včerejší zážitek z HCP tour Hořehledy. Na čtyřparové 9 hrál spoluhráč první ránu a nevěděli jsme zda je to aut nebo ne, tedy následovala provize. Bohužel to aut byl a následující rána do grýnu byla tedy čtvrtá. Všichni jsme viděli jak na grýnu odskočil a že tam prostě je. Když jsme přišli míček nikde. Prolezli jsme vše v okolí zda se neodrazil jinam, prostě nic. Takže už se smiřoval se ztrátou. Mezitím druhý spoluhráč patoval a v jamce se našel i původní míček. Takže dokázal zahrát z provize eagle. Celkově pořád v paru. 👍

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom