To JardaK: Tagesfee asi opravdu znamena neomezeny golf, jisty si nejsem. Ja chodim na Mnich a Haugschlag pres CGK, chce to trosku hlidat predem, protoze je tam za den jen par mist. Pokud se chystas platit plne fee, mozna muzes zvazit jit pres Heart of Golf Players Club, maji to v popisu ceniku = sleva 50% a tak se Ti cena toho clenstvi 60 EUR vrati uz pri druhe hre. Nebo za 3900 je 5 her v CGK, u CGK si ale nejsem jisty, ze na to jedno fee od CGK pujde hrat 36 jamek. Dalsi moznost je jit sunset od 16,00 za 50% a to se da do tmy v pohode stihnout. Hral jsem pres CGK tenhle tyden Haugschlag 4x, ale z toho 2x jsem sel az po zaviracce golfove recepce - a hotelova recepce se neumi podivat do CGK systemu - pokazde me ale pustili a verili mi (aktivne jsem jim to ukazal v aplikaci, ale tomu stejne nerozumeli).
Jeste tip - podle cedule u vchodu maji kazdy den zajimave denni menu, ceny 16-18 EUR, nestihnul jsem to vyzkouset, ale kdybych hral cely den, bylo by to lakave.
A jeste poznamka - i na tak skvelych greenech jako jsou ted na Haugschlagu, lidi casto nevypichuji pitchmarky, to fakt nechapu, jak tam nekdo tu diru muze nechat.