Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli? (2024)

22.7.2024 • Hluboká nad Vlt.: 89 ran, 37 patů (by mGolf)

IMG_7821.webp

Včera konečně první den mé letošní skorodovolené (nemusím fyzicky být 14 dní v práci), takže tento týden s rodinou trochu toho českého golfu v dojezdové vzdálenosti od Prahy. Včera padla volba na Hlubokou. To je teda už mimo dojezdovku co bych chtěl, ale zase ta cena - v pondělí dopoledne máme díky reciprocitě Hořehled hru na Hluboké zadarmo. :up:

Hluboká byla fajn. Hřiště moc pěkné, celistvé, malinko pomalejší grýny, ale díky tomu zase nezaludné. Ferveje bez připomínek, snad jen bunkerum je lepší se vyhnout, tvrdé jak mlat, byl jsem ve třech a všechny stály tvrdostí za prd. Zbytek hezký - zelený a upravený. Nemám Hlubokou herně osobně nijak rád, vždy dostanu tady za uši, ale rodině se líbilo. A i mně se nakonec včera poměrně dařilo. 89 je prima. Držela dlouhá hra, až asi na dve výjimky v podobě dvou jamek, kde trošku ujely ferveje po odpalu z tyčka stranou a zrovna s vodou :-D Dohrávali jsme těsně před deštěm, takže ta poslední jamka byla v úprku... Odflaknutá. Hlavně že jsem 75 metrů na pětiparu druhou ránou před grýnem. Spěchám - takže voda, trest. Čip - přejede do bunkru. Chjo. Tripl na 18! Ok, zase si dám chvíli od Hluboké pauzu. Těch předchozích 17 jamek byl viditelně nějaký omyl ;) velkou radost mi udělalo, že jako 4 flajt jsme Hlubokou zvládli za 4 hodiny a 3 minuty, takže fajn. @kristyna s Fandou shodně za 108, Honzík za 135.

Těšili jsme se na odměnu v podobě pořádného oběda do restaurace. Přivítala nás lehce znuděná servírka asi po 15 minutách, to víte, "narvano", 2 stoly včetně toho našeho. Všichni jsme byli vyprahli, v jídelaku vyjma jídla velká Kofola za 50... Tak objednávám 5x, dvě rovnou pro sebe před jídlem, ostatní po jedné, no a Kofola není, prý jen Coca-Cola. A Fanta a tak po 2dcl. Kouknu do jídelaku na cenu - 2dcl za 55,-. Vypili bychom jich každý tak 3. Fakt žízeň, na hřišti v tom dusnu jsme trochu podcenili pitné zásoby. Nic jiného velkého nealko nám sama nenabídla, tak jsme se zvedli a jeli se nazrat za polovinu do Mc Donalda. Což nejmladší uvítal s radostí. :)

af2d5b17-30b7-4ed2-9572-bfc49c5bce54.webp IMG_7780.webp IMG_7790.webp IMG_7807.webp IMG_7805.webp IMG_7796.webp

Upraveno:
22.7.2024 • Hluboká nad Vlt.: 89 ran, 37 patů (by mGolf)

Zobrazit přílohu 44660

Včera konečně první den mé letošní skorodovolené (nemusím fyzicky být 14 dní v práci), takže tento týden s rodinou trochu toho českého golfu v dojezdové vzdálenosti od Prahy. Včera padla volba na Hlubokou. To je teda už mimo dojezdovku co bych chtěl, ale zase ta cena - v pondělí dopoledne máme díky reciprocitě Hořehled hru na Hluboké zadarmo. :up:

Hluboká byla fajn. Hřiště moc pěkné, celistvé, malinko pomalejší grýny, ale díky tomu zase nezaludné. Ferveje bez připomínek, snad jen bunkerum je lepší se vyhnout, tvrdé jak mlat, byl jsem ve třech a všechny stály tvrdostí za prd. Zbytek hezký - zelený a upravený. Nemám Hlubokou herně osobně nijak rád, vždy dostanu tady za uši, ale rodině se líbilo. A i mně se nakonec včera poměrně dařilo. 89 je prima. Držela dlouhá hra, až asi na dve výjimky v podobě dvou jamek, kde trošku ujely ferveje po odpalu z tyčka stranou a zrovna s vodou :-D Dohrávali jsme těsně před deštěm, takže ta poslední jamka byla v úprku... Odflaknutá. Hlavně že jsem 75 metrů na pětiparu druhou ránou před grýnem. Spěchám - takže voda, trest. Čip - přejede do bunkru. Chjo. Tripl na 18! Ok, zase si dám chvíli od Hluboké pauzu. Těch předchozích 17 jamek byl viditelně nějaký omyl ;) velkou radost mi udělalo, že jako 4 flajt jsme Hlubokou zvládli za 4 hodiny a 3 minuty, takže fajn. @kristyna s Fandou shodně za 108, Honzík za 135.

Těšili jsme se na odměnu v podobě pořádného oběda do restaurace. Přivítala nás lehce znuděná servírka asi po 15 minutách, to víte, "narvano", 2 stoly včetně toho našeho. Všichni jsme byli vyprahli, v jídelaku vyjma jídla Kofola za 50... Tak objednávám 5x, dvě rovnou pro sebe před jídlem, Kofola není, prý jen Coca-Cola. A Fanta a tak po 2dcl. Kouknu do jídelaku na cenu - 2dcl za 55,-. Vypili bychom jich každý tak 3. Fakt žízeň, na hřišti v tom dusnu jsme trochu podcenili pitné zásoby. Nic jiného velkého nealko nám sama nenabídla, tak jsme se zvedli a jeli se nazrat za polovinu do Mc Donalda. Což nejmladší uvítal s radostí. :)

Zobrazit přílohu 44661Zobrazit přílohu 44662Zobrazit přílohu 44663Zobrazit přílohu 44664Zobrazit přílohu 44665Zobrazit přílohu 44666
Také mám podobnou zkušenost s restaurací na Hluboké 🥺

a2508e35-f252-4b45-8c2b-2fdf93d9fd6b.webp
IMG_7997.webp
IMG_8001.webp
IMG_8028.webp
Dnes další golfový den. Tentokrát Čertovo Břemeno. Počasí ideální, slunce se ukázalo jen na dvě jamky. Hřiště příjemné, dobře vysekané. Opět hodně vody. Přidaly se kopce, ty mi daly zabrat. Dnes 110 ran. Vyrovnané devítky. Chyby často školácké, na grýnu převládala nejistota. Moc velkou radost mi udělaly 4pary. Ve vodě jsem byla jen jednou.
Michal hrál tentokrát z bílých, prý ho Fanda vyhecoval😉Celkem 88ran👍
Fanda hrál krásné příhry na grýn, 🏌️‍♂️dnes byl o pět ran lepší jak já. A Honzík zahrál krásných 136. 🍀
Tak zas zítra.

23.7.2024 • Čertovo Břemeno: 88 ran, 39 patů (by mGolf)

IMG_7890.webp

Druhá moje půlka hry výsledkově slabší. Bohužel jsem si ve třech případech pokazil čip na grýn. No a patování se taky pak zrovna nepředvedlo. Ty čipy na odkloněný grýn z hustého rafu... Fuj! Bude zase co trénovat. Prý mám na každé jamce dle Týnky hledat něco pozitivního. Přiznám se, někdy to jde hodně ztuha, když druhou ránou jste kousek za grýnem a odcházíte zpocenej se sedmi (desítka).

Celkově ale fajn. Až asi na tři místa bílá odpaliště jsou tady spíše jen jako doplněk. Hratelná i s mojí úrovni hry. Hřiště skvělé, pravděpodobně noční destik pomohl, ferveje, i když občas s fleky - ale pořád tráva, tak byly krásně měkké. Grýny fajn, na druhé půlce mi přišly "vyžehlenější" a nebo jen už se méně soustředil. 😁

Čertovo Břemeno za hru teď určitě stojí. A s 50% Hořehledskou reciprocitou v pondělí a úterý ještě víc. 👍

IMG_7857.webp IMG_7854.webp IMG_7829.webp IMG_8028.webp IMG_7859.webp IMG_7860.webp

Jo a ta budoucí ostrovní jamka bude zábava :) (odpaliště se viditelně staví z druhé strany, než stojím)

IMG_7856.webp

Upraveno:
23.7.2024 • Čertovo Břemeno: 88 ran, 39 patů (by mGolf)

Zobrazit přílohu 44688

Druhá moje půlka hry výsledkově slabší. Bohužel jsem si ve třech případech pokazil čip na grýn. No a patování se taky pak zrovna nepředvedlo. Ty čipy na odkloněný grýn z hustého rafu... Fuj! Bude zase co trénovat. Prý mám na každé jamce dle Týnky hledat něco pozitivního. Přiznám se, někdy to jde hodně ztuha, když druhou ránou jste kousek za grýnem a odcházíte zpocenej se sedmi (desítka).

Celkově ale fajn. Až asi na tři místa bílá odpaliště jsou tady spíše jen jako doplněk. Hratelná i s mojí úrovni hry. Hřiště skvělé, pravděpodobně noční destik pomohl, ferveje, i když občas s fleky - ale pořád tráva, tak byly krásně měkké. Grýny fajn, na druhé půlce mi přišly "vyžehlenější" a nebo jen už se méně soustředil. 😁

Čertovo Břemeno za hru teď určitě stojí. A s 50% Hořehledskou reciprocitou v pondělí a úterý ještě víc. 👍

Zobrazit přílohu 44689Zobrazit přílohu 44690Zobrazit přílohu 44691Zobrazit přílohu 44692Zobrazit přílohu 44693Zobrazit přílohu 44694

Jo a ta budoucí ostrovní jamka bude zábava :) (odpaliště se viditelně staví z druhé strany, než stojím)

Zobrazit přílohu 44695
Dobrá hra náčelníku 😉👍

25.7.2024 • Poděbrady: 89 ran, 34 patů (by mGolf)

IMG_7933.webp

Když máte koncovku v malíku, nemusíte mít obavu, že byste hodně někdy zlepšili! 🫣 První devítka - sedlo, na co jsem šáhl. Na tu druhou si Anděl strážný uvědomil, že koukal na špatného hráče. :) Je super, když vám odejde dlouhá hra 3 jamky před koncem, zrovna na ty "jednoduché". Nevadí, bylo to celkové prima.

Poděbrady mě překvapily, pozitivně. Dva roky jsem tu nebyl, takže Nová klubovna, velké parkoviště - líbilo. Moc chutnalo i jídlo v podobě menu za 180,- - včera Holanďan s kaší a bramboračka. Výborné. Točená Kofola taky nikdy neurazí, pivo Staropramen. Hřiště má hrací plochy pěkné, orientace kudy na další jamky místy může být pro neznalé a místní prvohráče slabší, např vloženy třípar v podobě deváté jamky se úplně klidně dá přeskočit a ani o tom nevíte (stalo se to flajtu za námi). Některá odpaliště zkrácená a všechna aktuálně zapískovaná, ale hraje se z toho dobře. A opruz včera pro mě byl, že střelnice byla v plném proudu a někdo tam byl nejspíš dobrý střelec - trefoval kovové terče furt, nebo co to tam je = rámus.

Každopádně, až na toto zmíněné bylo hřiště doopravdy aktuálně v moc stavu a uvidíme, jestli si ho nedáme dneska znovu. Návštěvu bych klidně za sebe doporučil. Grýny velmi pěkné, takhle si je z Poděbrad nepamatuji. Super. A restaurace s někým posezením venku s příjemným personálem pro mě celý areál oproti dřívějšku výrazně pozvedla. Já zahrál včera za 89 díky naprosto vyrovnané hře (37+52 🤪), Týnka 111 a Honzík zatím svůj nejlepší výsledek - 121 ran. Borec! Fanda nebyl, páč autoškola.

Pár fotek na dokreslení:

IMG_7929.webp IMG_7928.webp IMG_7925.webp IMG_7921.webp IMG_7915.webp IMG_7909.webp IMG_7905.webp IMG_7927.webp IMG_7924.webp

Upraveno:
25.7.2024 • Poděbrady: 89 ran, 34 patů (by mGolf)

Zobrazit přílohu 44706

Když máte koncovku v malíku, nemusíte mít obavu, že byste hodně někdy zlepšili! 🫣 První devítka - sedlo, na co jsem šáhl. Na tu druhou si Anděl strážný uvědomil, že koukal na špatného hráče. :) Je super, když vám odejde dlouhá hra 3 jamky před koncem, zrovna na ty "jednoduché". Nevadí, bylo to celkové prima.

Poděbrady mě překvapily, pozitivně. Dva roky jsem tu nebyl, takže Nová klubovna, velké parkoviště - líbilo. Moc chutnalo i jídlo v podobě menu za 180,- - včera Holanďan s kaší a bramboračka. Výborné. Točená Kofola taky nikdy neurazí, pivo Staropramen. Hřiště má hráči plochy pěkné, orientace kufry na další jamky místy může být pro neznalé a prvohráče slabší, např vloženy třípar v podobě deváté jamky se úplně klidně dá přeskočit a ani o tom nevíte (stalo se to flajtu za námi). Některá odpaliště zkrácená a všechna aktuálně zapískovaná, ale hraje se z toho dobře. A opruz včera pro mě byl, že střelnice byla v plném proudu a někdo tam byl nejspíš dobrý střelec - trefoval kovové terče furt, nebo co to tam je = rámus.

Každopádně, až na toto zmíněné bylo hřiště doopravdy aktuálně v moc stavu a uvidíme, jestli si ho nedáme dneska znovu. Návštěvu bych klidně za sebe doporučil. Grýny velmi pěkné, takhle si je z Poděbrad nepamatuji. Super. A restaurace to celé s příjemným personálem pro mě oproti dřívějšku pozvedla. Já zahrál teda včera za 89 díky naprosto vyrovnané hře (37+52 🤪), Týnka 111 a Honzík zatím svůj nejlepší výsledek - 121 ran. Borec! Fanda nebyl, páč autoškola.

Pár fotek na dokreslení:

Zobrazit přílohu 44707Zobrazit přílohu 44708Zobrazit přílohu 44709Zobrazit přílohu 44710Zobrazit přílohu 44711Zobrazit přílohu 44712Zobrazit přílohu 44713Zobrazit přílohu 44714Zobrazit přílohu 44715
Máš dovolenou a vstáváš tak brzy? Jinak ta první devítka je excelentní Michale 👍 Týnka i kluci také super. Užívejte si společně golfové výjezdy a rodinnou pohodu 😉

Včera jsem byl odpoledne využít hru na Černém Mostě.
Hřiště v super stavu, super ferveje, grýny taky v pořádku a rychlé. Bohužel, bylo necháno dost pitchmarků na grýnech. Dopoledne se tam šla seniorská tůra, asi se nechtěj důchodci ohýbat. A celkem dost foukalo, takže z týčka to bylo od 180 do 230 m. Ale nebylo alespoň vedro.
No, moje hra, takový průměr, nevyvaroval jsem se třech chyb, kde následovala ztráta. Jinak to byl takový poklidný a rychlý golf, za 3:20 hotovo.
1721916652680.webp

Po včerejší mé ne úplně vydařené hře v Poděbradech jsme se dnes vydali do Benátek- luční hřiště. A stálo to za to. Chci se pochválit - zahrála jsem hřiště na 95 ran ( myslím, že poprvé pod 100🍀) O jednu ránu dnes méně než @requo. 😉 Já jsem více odpočinutá (mám za sebou už delší dovolenou). Nevozím nás na hřiště (neřídím). Před hrou jsem si dala doma jen lehčí cvičení a nebyla jsem jako Michal v posilovně (tak mě svaly tak nebolí). Nemusela jsem se vyhrávat z tolika bankrů (3:10). Nepíchla mě vosa....A určitě by se našlo spousta dalších důvodů. Prostě se mi dařilo, hřiště mi vyhovovalo. Začala jsem používat další hole, které jsem pouze vozila. Velmi se dařilo i Honzíkovi, ten zahrál 113ran. Jeho příhry na grýn přes vodu, stromy, bankry byly bez strach a dokonalé. 🏌️‍♂️

Přílohy

• IMG_7939.webp
    IMG_7939.webp
    54,2 KB · Zobrazení: 67
  • IMG_7935.webp
    IMG_7935.webp
    79,7 KB · Zobrazení: 64
  • IMG_7940.webp
    IMG_7940.webp
    52,1 KB · Zobrazení: 62
  • IMG_8056.webp
    IMG_8056.webp
    43,7 KB · Zobrazení: 59
  • IMG_8059.webp
    IMG_8059.webp
    87,9 KB · Zobrazení: 70
  • IMG_8121.webp
    IMG_8121.webp
    21,3 KB · Zobrazení: 68
Po včerejší mé ne úplně vydařené hře v Poděbradech jsme se dnes vydali do Benátek- luční hřiště. A stálo to za to. Chci se pochválit - zahrála jsem hřiště na 95 ran ( myslím, že poprvé pod 100🍀) O jednu ránu dnes méně než @requo. 😉 Já jsem více odpočinutá (mám za sebou už delší dovolenou). Nevozím nás na hřiště (neřídím). Před hrou jsem si dala doma jen lehčí cvičení a nebyla jsem jako Michal v posilovně (tak mě svaly tak nebolí). Nemusela jsem se vyhrávat z tolika bankrů (3:10). Nepíchla mě vosa....A určitě by se našlo spousta dalších důvodů. Prostě se mi dařilo, hřiště mi vyhovovalo. Začala jsem používat další hole, které jsem pouze vozila. Velmi se dařilo i Honzíkovi, ten zahrál 113ran. Jeho příhry na grýn přes vodu, stromy, bankry byly bez strach a dokonalé. 🏌️‍♂️
Velká gratulace k tvému výkonu Týnko :up: 🥳👏

Tak já jsem dnes poprvé vytáhl Aničku na golf ;)
Kam jinam než na Kotlinu. Hřiště vypadá ještě dost dobře, i když je místy vidět, že je sucho bez pravidelných a hlavně lehkých dešťů. Bohužel, bankry jsou hrozné, to je největší slabina Kotliny :(
Musím pochválit Aničku, protože je prostorná a neskutečně dobře jede ;)
No a k mé hře. Jedinou slabinou mé dnešní hry byl 3 hybrid, ať z týčka, mám ho v bagu na záda místo driveru. Vlastně jsem si jel pro hole, které jsem na Kotlině nechal po nedělním turnaji. V poli byl 3 hybrid také spíše horší. Zato zbytek holí, železa P-6 +4 + 50 wedge chodily neskutečně. Nahoru, rovně i docela daleko. Jen 3 špatné rány. Všechny skončili v rybníkách. Mínus 3 míčky. Jsem zvědavý na neděli. Přihlásil jsem se na turnaj a bude to první hra s plným bagem a el. vozíkem, kdy mne tam a zpět poveze můj nový vůz Anička.

1721927607783.webp

25.7.2024 • Benátky: 96 ran, 36 patů (by mGolf)

IMG_7953.webp

Aby bylo jasno, já chtěl vyhrát! Ale prostě mi to dneska nepadalo. Začátek jakžtakž slušný, ale vypekly mě bunkery, byl jsem rád, když jsem se vyhrál a dneska jich bylo prostě moc, 10 - z toho jak smolné doběhy tak bohužel párkrát i carry hlavně v okolí grýnu. Bohužel zpravidla ty, ze kterých je člověk rád, když se vůbec vyhraje, natož aby při mé úrovni hry vůbec myslel alespoň na záchranu bogie. :)

Cvičné plochy - patovací grýn je pro mistry. Prevrtano možná letos ještě nebylo. Rozuměj - jamky jsou v průměru poloviční, tzn tak chlupaté a přerostlou trávou zúžené, že člověk se skoro boji tam sáhnout pro míček! No a alespoň ještě krátce k hřišti - ferveje už tvrdé, což jsem čekal, prostě letní Benátky. Některé grýny bohužel slabší než jsem čekal... Místy výrazné fleky, ale především v některých místech je něco jako jiná tráva, kdo ví. Jsou fleky, kde to hrozně zpomalí a vůbec netoči. Nejlepší to bylo odkudkoli patovat agresivně na jamku - což pochopila skvěle Týnka i Honzík. Já furt vymejšlel. A bylo to k ničemu.:) Ještě že se ten golfovej pánbůh smiloval na ten můj konec hry, birdie, par a skoro par o kousek (boogie). To mi pozvedlo před koncem náladu a ta moje plně zasloužená dnešní prohra s @kristyna na rány nebyla tak krutá!

Na stav hřiště mi teď Poděbrady přišly lepší (podobná cenová relace). Jinak ale chválím moc personál a kuchyni. Paní usměvavé a jídlo v Benátkách výborné a velké porce. Btw. nemají nic točeného - vše v lahvích nebo plechu, jak nealko tak pivo. Jo a měli teda alespoň v plastu jak kofolu 0,5 litru, tak ale i cocacolu 0,5 atp vše dle ceníku za 52,- (takže žádné předražené dvoudecky). Pár dnešních fotek z Benátek/hřiště pro dokreslení popisovaného stavu (ale hratelné to je, kopyto jsem dneska byl já, hřiště za to nemůže)
---
IMG_7952.webp IMG_7944.webp IMG_7941.webp IMG_7951.webp

Upraveno:
25.7.2024 • Albatross: 86 ran, 34 patů (by mGolf)
Screenshot_20240725-210628.webp

Dnes letos poprvé Albatross. Hřiště v perfektním stavu. Rafy již trochu sušší, což je výhoda, jelikož se v nich dobře hledá a snadno z nich hraje 🙂.
Paradoxně je 86 můj nejlepší výsledek na Albáči, přestože pocit ze hry nic moc. Tak nějak mě pořádně nefungovalo nic🙄. Drajvr vše od zátahů doleva, přes hooky až po šlajsy. Hybridy většinou zátahy vlevo a kratší než obvykle, párkrát naopak delší o 20 až 30 metrů😔. Čipování, které mou hru většinou drží mělo blízko k parodii. Jediný dobrý na osmnáctce kde jsem doklepaval do paru z půl metru.
Velmi slušně fungoval patr. I když jsem několikrát první pat zkazil, dařilo se mi druhé z 1 až 3 metrů dávat 🙂. Třešničkou byl desetimetrový do berdi na sedmičce 👍.
Pokud bych hrál takováto čísla ikdyž mi to nejde, bylo by to fajn 😀
IMG_20240725_150635405.webp

Chlupatý a pomalý jsou u nás, byla údržba.
Když jsem to včera viděl, tak jsem tu wedge na 9 radši poslal shankem do potoka. Na 14 se na dvakrát dostával z písku a na konci ze 100m netrefil grýn.
Ale to DD je fakt pecka na těch grýnech, v neděli tam jdeme znovu na turnaj. Kdyby někdo šel, napište.

1721979938959.webp

To si takhle při pátku (minulém) vykloubíte (nebo, že by to bylo zlomené? 🤔) malíček na levé noze a za týden musíte hrát II. ligu 🙈

AB2F3706-5BE2-4638-A26B-E6C1CC8F4961.webp

A aby té smůly nebylo málo, tak na 6. se druhou ranou dostanete do této „úžasné” pozice v grýnovém bankru 😡

IMG_0091.webp

Takže těch 84 ran vlastně není až tak špatný výsledek 🤭

IMG_0092.webp

IMG_7958.webp

Včera a dneska Hoře, vždy 9j, trénink na nedělní turnaj na 18j. Bude to velký! Tvrdý ferveje a rychlý grýny... Včera to šlo 41 ran, dneska už to šlo méně, 48 ran. Běhá to všude jako blázen... Kdo vydrží ná ferveji a trefí grýn, vyhraje. Všechno kolem smrdí ošklivým odskokem. Ale těším se. Půjdeme s Týnkou zabojovat o krále a královnu Hořehled! Držte nám palce! :)

Doufám, že se mi konečně nějaký turnaj v Hoře povede. Asi nebudu nikdy víc rozehraný, než tento týden po šesti dnech každodenního golfu na různých hřištích! Tzn. snad to bude pod sto! 😁

Upraveno:
Dnes Slapy s @Izanagi, ještě jednou poděkuji za hru, bylo to příjemné nejít sám.
Co se týká hry, bohužel jsem nezopakoval předchozí výsledky na Slapech. Nakonec 93 ran na 17 jamek, 18ctku jsem škrtl, nenašel jsem drive :cry:
Je to prostě těžké, když neudržím soustředění a trefuju to špičkou do pryč.
Potěšilo celkem dost ran, zase opět bohužel nevyrovnaně. jednou driver, jednou příhra železem.
Birdie na 15ce super, proměněn dlouhý putt. Na 16ce jsme bohužel po GIR nepotvrdil par, škoda.
Další asi dvě nebo tři šance na birdie neklaply, párkrát to projelo po hraně jamky, ach jo.
Hřiště dobré, fairwaye sušší, greeny měkké, při vysoké ráně to moc neodlítlo. Myslím, že v noci pršelo.
Já bych si, k narozeninám a k vánocům dohromady, přál, abych pár her hrál konzervativně.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom