Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli? (2024)

Michale @requo , byla radost sledovat železa ostrá jak jazyk Mirka (samozřejmě mám na mysli Kalouska), s lehkostí hrané sand -savy a starý patr bojující o přežití 👍
Gratulace k super hře a číslu a poděkování za tradičně příjemně strávený čas 🙂
PS. Nechci nijak znepokojovat @kristyna , ale vzájemně si "děláme dobře" - Tys byl zase u mé jediné hry v paru 😇

20240828_173512.webp 20240828_180417.webp 20240828_181743.webp

Michale @requo , byla radost sledovat železa ostrá jak jazyk Mirka (samozřejmě mám na mysli Kalouska), s lehkostí hrané sand -savy a starý patr bojující o přežití 👍
Gratulace k super hře a číslu a poděkování za tradičně příjemně strávený čas 🙂
PS. Nechci nijak znepokojovat @kristyna , ale vzájemně si "děláme dobře" - Tys byl zase u mé jediné hry v paru 😇

Zobrazit přílohu 45595Zobrazit přílohu 45596Zobrazit přílohu 45597
Tak se mnou má @requo jiný golf než s ostatními, hlavně některými, to je jasné. 😉 Moc dobře se známe a to je na překážku. Turnaje chodíme například většinou odděleně.🍀 Máme to většinou o něčem jiném než o výsledku. Alespoň jsem si to myslela. 🙉

Ale ne. Natukam do to do mgolfu až zítra. Ale protože mám prostě hroznou radost, tak to sem mrsknu teď. @Romano, díky za hru a že si mě vytáhl z práce na podvečerní Vinoř. Jen díky tvé milé společnosti a moc hezky pohodove propovidanych 18 jamek jsem zahrál myslím své nejlepší životní kolo. Šlo mi úplně všechno! Děkuji Ti!

Zobrazit přílohu 45588Zobrazit přílohu 45589Zobrazit přílohu 45590Zobrazit přílohu 45591Zobrazit přílohu 45592Zobrazit přílohu 45593
77? to je nadhera!

Tu skorku si nech zaramovat!!!

77? to je nadhera!

Tu skorku si nech zaramovat!!!

Už je v koši - resp. v kontejneru na papír. Je to jen číslo. :) Hezký den, vzpomínka a zážitek v hlavě.
Vím, že to tedy jde a že se k tomu do budoucna dá třebas přibližovat častěji.

Očekávám, že příští hra bude přes kilo. :-D

Už je v koši - resp. v kontejneru na papír. Je to jen číslo. :) Hezký den, vzpomínka a zážitek v hlavě.
Vím, že to tedy jde a že se k tomu do budoucna dá třebas přibližovat častěji.

Očekávám, že příští hra bude přes kilo. :-D
Gratuluju.
Očekáváš prozíravě, já letos 2x pod 80 (jednou Krumlov a jednou Beřky) a další hra pokaždé šrot totální;) třeba to budeš mít jinak. Ale u mě je to snad zákon, i na jamce po berdie následuje vždy něco, co mě vrátí do reality.

Ale ne. Natukam do to do mgolfu až zítra. Ale protože mám prostě hroznou radost, tak to sem mrsknu teď. @Romano, díky za hru a že si mě vytáhl z práce na podvečerní Vinoř. Jen díky tvé milé společnosti a moc hezky pohodove propovidanych 18 jamek jsem zahrál myslím své nejlepší životní kolo. Šlo mi úplně všechno! Děkuji Ti!

Zobrazit přílohu 45588Zobrazit přílohu 45589Zobrazit přílohu 45590Zobrazit přílohu 45591Zobrazit přílohu 45592Zobrazit přílohu 45593
Koukám, že nové hole fungují parádně. 👍💪

Tak a šup, kamarádi... Všichni jste určitě museli hrát. Já teda dneska ne a nevyjde mi to ani zítra, ale prosím, podélte alespoň stručně, kdo byl, o svoji hru... A krátký popis stavu hřiště. Díky všem!

Tak a šup, kamarádi... Všichni jste určitě museli hrát. Já teda dneska ne a nevyjde mi to ani zítra, ale prosím, podélte alespoň stručně, kdo byl, o svoji hru... A krátký popis stavu hřiště. Díky všem!
Právě jsem dohrál 18 jamek na Kotlině. Hra tragická. 101 ran 😭 Jsem na zítřejší turnaj v České Lípě stoprocentně připraven 😂 Večer napíši víc 😉

Tak jak jsem slíbil, píši kratší report z dnešní hry na Kotlině.
Trochu jsem se zdržel na terase na golfu do 19 hod, a po návratu domů jsem musel vedle baráku na pizzu...měl jsem hlad a chuť ;) a samozřejmě žízeň. To spravily dvě Plzničky. Mám ji jako vidle a píši report na počítači :D
Jak jsem psal po hře, hrál jsem jako debílek. Neskutečné druhy ran, které jsem vyprodukoval při cestě na green, mne utvrdily v tom, že jsem se měl dát na jiný sport. Ale to bych vás milí kamarádi a kamarádky nikdy nepoznal ;) a to by mne velice mrzelo.
Hřiště je díky nedostatku vodních srážek docela suché. Na fervejích jsou místa, kde není tráva . Greeny jsou stále perfektní a dost rychlý. Odhaduji na 8-9 stop. Bankry jsem nebyl, ale klasika. Největší slabina na Kotlině. Ve vodních překážkách je minimum vody, která je hnusná až smradlavá. To samozřejmě nemá na hru žádný vliv :D

1725130897741.webp

31.8.2024 • Benátky: 82 ran, 32 patů (by mGolf)
Screenshot_20240831-203241.webp

Po různých peripetiích kde dnes hrát jsem skončil tak trochu náhodou v Benátkách.
Poslední dobou hraju špatně, zejména drajvr a dřeva stavkují.
A stejně to začalo i dnes, po čtvrtý jamce jsem chtěl jet domů 🙄. I pár peprných výrazů padlo🙂. Pak se mě podařilo zklidnit švih a začalo to celkem fungovat. Na devítce a desítce se kolaps dřev vrátil a výsledek se dostavil - dva dabláče ☹️.
Že čtyř berdi šancí využita jen na čtrnátce, kde se míček zastavil 5cm před jamkou😭.
Celkový výsledek nad očekávání 🙂👍.
Hřiště už dost suché, na FW místa slušná i špatná. Greeny pomalejší, na druhé desítce lehce propíchané. Foregrýny mnohde dost sežrané, asi nějaká plíseň? Špatné bankry - tvrdé a samý kámen.

Tak jsem po včerejší přípravě na Kotlině 101 ran, vyrazil do Č. Lípy na avízovaný turnaj. Moc jsem se těšil na kvalitně připravené hřiště bez nějaké ambice o dobrém výsledku ;) . Ráno bylo krušné, protože jsem se probudil ve 3 hod ráno a pak jsem nemohl zabrat. Asi si ten můj pidimozeček myslel, že jde do práce :D
Start byl canonem. Mi začínali na jamce č. 11. Takže čtyř par na rozehrání docela dobrý.
Až do 18 jamky super golf. Driver vlevo do stromku o průměru 5 cm, od něho zpět vpravo pod strom do husté trávy. Ne přestřelené dámské odpaliště...3 Plzně v plechu a jedno nealko...drahá sranda :D. Druhou ránu z pod stromu jsem narval někam do té husté trávy. Míč nenalezen :oops: Drop nového, výsek a pomalu směrem ke greenu. Bohužel sněhulák. Pak ještě trochu krize v poli na jamkách 3,4,5. Celou hru jsem se mohl spolehnout na krátkou hru a patování ;) 25 patů mluví za vše :up::up:
Hodně štěstí všem, kteří příští týden hrajete v Č. Lípě na perfektně připraveném hřišti v top kvalitě ;)

1725209410355.webp

Věř mi, že bych tak strašně rád napsal, jak jsem to po...., ale vzhledem k tomu, že už jsem asi měsíc nehrál a dalších cca 14 dní ještě nebudu, tak nic nenapíšu 😢😢😢
Tak si to akorát tady čtu, brečím do polštáře a představuji si, jak to posílám tu do vody, tu do autu. 🤣🤣🤣

No když teda @requo chceš, máš to mít. Včera i dnes Beřky, včera jsem zkazil co šlo, asi 6 dabláčů a ucházející výsledek 89, vlastně přesně na sebe. Dnes jsem hrál pocitově vlastně dobře, zkazil toho o hodně méně, tak asi 5 opravdu zkažených ran. K tomu kopec smůly a zapsal jsem 91 ran. Hlavně 9 na devítce, jinak pro mě většinou i s vodou bogey jamce, fakt potěšilo.
Blbá hra tohle no😁

31.8.2024 • Loreta Pyšely: 86 ran, 37 patů (by mGolf)

Tak teda na přání @requo taky hlásím svoji víkendovou hru. Včera odpoledne jsme byli s manželkou v Pyšelích, šli jsme odpoledne, vedro se díky větru (a rychlému pivu po deváté jamce) dalo vydržet, hřiště téměř prázdné. Vzhledem k počasí hřiště OK, ale vadily mi greeny - přišly mi o dost pomalejší než ty cvičné, ale hlavně mě neskutečně vytáčelo množství nevypíchnutých pitchmarků - fakt nechápu...

Stručně ke hře. Tohle léto jsem se bohužel na hřiště moc nedostal, takže jedna z mála her a hned ta nejlepší:) Hrál jsem jinýma míčkama (teda vlastně jedním), místo obvyklého Inesis 500 jsem vytáhl třívrstvý Srixon (tuším, že se jmenuje Trispeed) a nevím, zda to bylo tím, ale rány se citelně prodloužily (vedrem to nebylo, protože ve vedru jsem hrál i před dvěma týdny a délka ran byla tehdy cca standardní). Takže jsem zahrál na sebe neskutečných 8 GIR a 46 STB. Více puttů pramení z toho, že jsem byl často na greenu ranou v regulaci, která ale byla hodně dlouhá, a k vlajce to tak někdy bylo hodně daleko a ne zrovna po rovině... Ale fakt paráda, poprvé Pyšely pod 90. Poprvé víc jak jedno birdie za kolo (a navíc obě na čtyřparech). Bez trestu, bez písku. Jen tak dál...

Nejvtipnější mi ale přišel putt do paru na 11. jamce - míček se zastavil těsně před jamkou, cca vteřinu jsem na něj nevěřícně koukal a pak vykročil, že jej doklepnu, a v tu chvíli tam spadnul:D

1725218658072.webp

Já byl v sobotu na Grabštejně a co bych k tomu tak napsal.
Na jedničce dabláč, na dvojce po druhé ráne jsem byl v bunkru vedle grýnu, pak krásné tři rány v něm a nakonec sněhulák. Třešničku tomu dala trojka, kdy první do lesa, naštěstí veverka to vyhodila ven, druhá do vody, třetí trest (zjistil jsem, že jsem si místo 9 vzal 6), čtvrtá do lesa, pátá stále v něm, tak jsme to sebral a škrtl. Na čtyřce birdie, jediné světlé místo mojí hry.
Nakonec jsem měl snad jen 27 stb.
No a hřiště. Na zapíchnutí týčka je třeba kladívko, grýny standrdně hrozný a ferveje suchý.
Jediné pozitivum zde je to maso po hře...

Tak mi poslední dva turnaje odešlo patování 😡
Pondělí - Machnín 36 patů (3x trojpat)
Dnes - Ypsilonka 36 patů (4x trojpat)
Prostě vůbec necítím správné tempo. 🤨
Budu muset před sobotním turnajem 19.jamky věnovat většinu tréninkového času patování. 😉

4.9.2024 • Hostivař: 82 ran, 33 patů (by mGolf)

IMG_8373.webp

Hlasím ztrátu formy. Miril jsem na tríparu na pětce na jamku a prostě vedle! Myslím, že je čas to pro letošek pomalu zabalit... To bude v sobotu ostuda! :devil:

IMG_8369.webp

Mno, tak teď vážně, rozpustila se mi sušenka s banánem v bagu, čaj z Coca-Cola taky nic moc, ale lepší, než podvečer trávit v práci. Šel jsem sám. Ono jsem byl včera i s @Romano, ale narozdíl od minula na Vinoři jsem hrál fakt špatně a tak nějak "rozšafně" - rozuměj, netrefil jsem snad ani jednu svoji fervej. Tak jsem chtít jít dneska zkusit, jestli to je už zase má klasická realita, nebo to půjde... No spíš se to blíží k té realitě, na skore jsem měl nakonec víc štěstí než umu, především hra z tyčka moc nešla. Nezbývá, než začít říkat - těším se v sobotu do Lípy hlavně na Vás kamarádi! :)

PS: Hostik (prý cíleně) dle maršála má teď pomalejší ferveje, ale zítra by to snad měli konečně sejmout a začít válcovat ci co, aby to na víkend bylo v topu.

Upraveno:
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom