bohumil.koval
Guru fóra
podívej se na ručník , možná ti to pomůže v postavení nohou a poloze míče.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
podívej se na ručník , možná ti to pomůže v postavení nohou a poloze míče.
Protože je to znatelně delší hůl,tak to provedení švihu je o něco časově delší a pomalejší.A není dobré to uspěchat.Je to prostě jiný švih,neždoleva mi, Martine, létá jen driver. A rána jde rovnou doleva. Myslím, že se zvedám. Když se na to soustředím, je to lepší. Ale prakticky mám odehráno driverem s novým švihem moc málo ran (oproti železům)
hybrid byl daleko rovnější
a tak se zatím vůbec nestresuju
díky, Martine, to jsou právě ty "drobnosti" co zkouším - jak co funguje a takProtože je to znatelně delší hůl,tak to provedení švihu je o něco časově delší a pomalejší.A není dobré to uspěchat.Je to prostě jiný švih,než
u kratších želez a wedge,které pravidelně driluješ.
Je dost dobře vidět,že se to "prokletí" zlomilo,a Ty začínáš vnímat ty důležité detaily,které ve finále rozhodují o tom,že golf nebude jentakže dnes hoďka a půl:
P, 7i, hybrid, dřevo3, driver
driver:
z 18 odpalů bylo 16 velmi slušných - dnes to létalo rovně (zpomalila jsem a zkoušela pididrobné změny) - pár ran byly zvukem hezký "řachandy"
dřevo3 (můj nedosažitelný miláček ):
zpočátku škobrtavé rány ale pak se to rozjelo a poslední runda byly rány sebrané z podložky jak z partesu - bylo to neuvěřitelné blaho
hybrid:
donedávna nejisté rány, od včerejška celkem konzistentní (snad dokonce spolehlivé)
7i:
pár špatných ran a pak "zvonivky", na tomhle železe jsem zkoušela "přibít si hlavu" a protahovat pořádně ruce
PW (moje Madlenka ): spolehlivé měkké vysoké rány - jsem zvědavá, až s ní budu čipovat
celkový dojem: 5 kamzíků
díky za pozitivní slova ☺Je dost dobře vidět,že se to "prokletí" zlomilo,a Ty začínáš vnímat ty důležité detaily,které ve finále rozhodují o tom,že golf nebude jen
o trápení.Je moc dobře,že už znáš ten pocit,kdy se rána povedla.A že víš,že ji dokážeš zahrát,a jaká k ní vede cesta.Gratuluji.
PS: můžeš prosím napsat,jestli tento trening proběhl venku,tedy na drivingu Čechie?
Není zač,je to zasloužené.díky za pozitivní slova ☺
ne, Martine, jsem pořád ještě v indooru, pozn.: trenér chce jít příště ven s tím, že z trávy to je lehčí
věřímNení zač,je to zasloužené.
To jsem potřeboval vědět,abych se mohl vyjádřit k výše napsaným řádkům,které popisují úspěšnost s jednotlivými holemi.
Protože venku na drivingu to celé dostane další rozměr,a Ty,pokud dodržíš ten "nový"pomalejší švih,a tím pádem přesněji trefený míček,
uvidíš,že i celkem malá intenzita úderu,dokáže míček dostatečně vystřelit.Veř mi,že razance Tě zbytečně rozhodí a zatím Ti nijak nepomůže.
Samozřejmě to pokušení znám,a vůbec se tomu nedivím.Trening je přeci od toho,že si mohu vyzkoušet všechno možné.věřím
mám tu zkušenost, že čím pomaleji vedu hůl, tím je rána lepší
asi také víš, jak je těžké odolat tomu "se do toho opřít" ☺ ale přesně to je pro mř aktuálně ta výzva
trošku mě zaráží, že trenér říká, že z trávy je to lehčí. Opravdu? Přijde mi že je to naopakdíky za pozitivní slova ☺
ne, Martine, jsem pořád ještě v indooru, pozn.: trenér chce jít příště ven s tím, že z trávy to je lehčí
nevím, zeptám se...trošku mě zaráží, že trenér říká, že z trávy je to lehčí. Opravdu? Přijde mi že je to naopak
Asi ten švih „bum bác rána míč leží” nebude úplně nejúčinnějšíTak například z odpaliště 5w mám jistější a přesnější rány z trávy než z týčka.
dnes: stejná sestava jako včera, rány rovné, den za dnem sleduji mílový pokrok...
zkouším soustředit se na detaily, pozorovat důsledky mikrozměn
absolutně si to užívám ☺
hmmmm... není to tak špatný nápad stálo by to za zkouškuZobrazit přílohu 10317
ani se neptej, všechno s trávou je lehčí !!!!!!!!.....
díky náčelníkuČerný kůň letošní jamkovky
A distanc za porušení antidopingových pravidelhmmmm... není to tak špatný nápad stálo by to za zkoušku