NaBednu
Guru fóra
jo ale musíš se podívat, kde je jamka...Dívám se těsně před míč, abych jím prošel plynule, pozici jamky a trajektorii mám "uloženou" v hlavě.
Stejně to praktikuji i venku.
a u té pomůcky se díváš na placku? nebo za ní?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
jo ale musíš se podívat, kde je jamka...Dívám se těsně před míč, abych jím prošel plynule, pozici jamky a trajektorii mám "uloženou" v hlavě.
Stejně to praktikuji i venku.
Jojo, nad 10ft bych rekl, ze u nas dosahne Zbraslav, Albatross, Karlstejen, Kacov, Beroun, Kaskada, Celadna, Ypsilon, Cernak, Kunka, Vary, Dysina a urcite jeste par lepsich hristVýrobce uvádí rychlost 10 stop na stimpmetru
No u nás moc tak rychlých grýnů nenajdeš (Albatros, Zbraslav?) - přehled bude mít @JanKostalCZE
Pokud přijdeš na pomalejší grýn, rychleji si zvykneš, než když z pomalého jdeš na rychlý.
Podívám se na jamku po předpokládané dráze míčku.ano, ale když se připravuji k úderu...
špatně to vysvětluji...Podívám se na jamku po předpokládané dráze míčku.
Někdo se dívá přímo, každý si musí vyzkoušet svou rutinu.
Já například vůbec nedělám cvičný patovací švih.
Myslím, že většina vyjmenovaných má tu rychlost při federačních či mezinárodních soutěžích, při běžném provozu asi ne.Jojo, nad 10ft bych rekl, ze u nas dosahne Zbraslav, Albatross, Karlstejen, Kacov, Beroun, Kaskada, Celadna, Ypsilon, Cernak, Kunka, Vary, Dysina a urcite jeste par lepsich hrist
Osobne mam spis problem s prechodim z rychlych greenu na pomale, ale bude to tim, ze jsem ze Zbraslavi zvykly na rychle greeny, cokoliv pod 9-10ft je pro me peklo
Patovat máš tak, aby míček v případě netrefení skončil ideálně do cca 2 stop.špatně to vysvětluji...
stojím u míčku a chci se podívat na jamku ... ale mám tam tu pomůcku
pohled můžu cílit na placku anebo za ní na tu dirku
mezitím je ale přeci jen vzdálenost
jde mi o to, abych pak v reálu neměla zkreslení...sily úderu (je to třeba 5-6cm)
jasně, už chápu... mezi ty dvě šipky!Patovat máš tak, aby míček v případě netrefení skončil ideálně do cca 2 stop.
U té pomůcky koukám na zadek placky. Ale hlavně se snažím představit si místo, kterým půjde do jamky.
Tady si vypěstuješ cit pro tempo (bez ohledu na rychlost povrchu).
Ano, pokud budeš pak hrát na 10ft grýnu, budeš se rychleji adaptovat.
Nicméně já jako jeden z problémů našich hřišť vidím v tom, že na spoustě (ne-li většině) je rychlost puttingu jiná, než pak grýnů na hřišti a trvá pak 2,3,4 ... 18 jamek,
než si člověk zvykne
Zbraslav, Albatross a Cernak ma i v beznem provozuMyslím, že většina vyjmenovaných má tu rychlost při federačních či mezinárodních soutěžích, při běžném provozu asi ne.
Tipnul bych si, že jsou tak o 1 stopu dolu.
Jojo, taky jsem si uvědomil občasnou chybu, kdy mám pohyb patru ala "lavor". Super vysvětlení dráhy patru ve vztahu k drženív rámci dnešního tréninku jsem nahrávala a hned odhalila chyby-tudíž měním trochu úhel patru (t.j. i rukou)
perfektně mě inspirovala a posloužila videa, na které mě 19jsmka upozornila-hlavně toto
Patování už mám plný zuby, já potřebuji krmit dogu, sakra
Nějaký tip na domácí dril pro driver?
Vydrž něco už jsem natočil....Patování už mám plný zuby, já potřebuji krmit dogu, sakra
Nějaký tip na domácí dril pro driver?
Viděla jsem zajímavý tip na ohlídání pohybu patru. Na plochu hlavy patru položit minci. Při pohybu nesmí spadnout...v rámci dnešního tréninku jsem nahrávala a hned odhalila chyby-tudíž měním trochu úhel patru (t.j. i rukou)
perfektně mě inspirovala a posloužila videa, na které mě 19jsmka upozornila-hlavně toto
Já na trénink správného tempa (hlavně přechod z nápřahu zpět k míčku) používám totoViděla jsem zajímavý tip na ohlídání pohybu patru. Na plochu hlavy patru položit minci. Při pohybu nesmí spadnout...
Na dvou minutách...
Twe, je mi 42...... já a youtuber?Nepřemýšlel si o youtube kanále? Nevím o nikom kdo by podobný typ videa u nás dělal.