NaBednu
Guru fóra
A distanc za porušení antidopingových pravidel
Nějaký antidopingový komisař si tu přečte, jak intenzivně trénuješ a šup - máš ho tam (myslím na kontrole)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A distanc za porušení antidopingových pravidel
Nějaký antidopingový komisař si tu přečte, jak intenzivně trénuješ a šup - máš ho tam (myslím na kontrole)
držím palec ať je to ráno stejné jako dnes većerDnes jsem vyměnil francouzské hole za golfové. Byl jsem sice jen na Dv, ale i tak to byl pokrok. Vystřílel jsem 3 košíky míčků. Až na výjimky to docela šlo. Troufám si říct, že jsem
dobu léčení po úrazu z odhadovaných 2 měsíců zkrátil na
2 týdny. Tak že dobrý .
děkuji tebe já zde velebím tak, že už to musí být všem podezřeléTak vlákno k puttout založil @Seppper zřejmě je tedy ten, který si zaslouží tvůj nekonečně omezený obdiv a velebení
Tady pár tréninkových tipů na osvěženi
Quick Tips — PuttOUT Golf
www.puttout.golf
Další jsou i na youtube
a teď prosím českyDneska patovací "jamkovka" se synátorem na PuttOut .
Na jedné "jamce" se mi povedlo 12 fiftýnů (3xmicrotarget +3xjamka).
Honza zahrál max. 10fiftýnů (2xmicrotarget + 4xjamka). Nakonec jsem vyhrál 1UP, ale byla to makačka
Tak nějaka teď prosím česky
Zkopíroval jsem z vlákna PuttOut - toto jsou "naše" pravidlaa teď prosím česky
můžeš sem do vlákna znovu napsat podrobnosti?Dnes o5 rendlíkové čipování. Začínám
se zlepšovat. Podařilo se mi to už na
50tý pokus.
super, díkyZkopíroval jsem z vlákna PuttOut - toto jsou "naše" pravidla
Se synem nejraději hrajeme “jamkovku” - 6 patů od 1 do 6 stop (set). Za normální trefu 1 ‘fiftýn’, za míč v micro target (míček zůstane v tom otvoru) 3 ‘fiftýny’. Vítěz setu má “jamku”, nerozhodně “půlíme” a vyhrává ten, kdo první dosáhne 10 “jamek”. Obvykle odehrajeme 20-25 setů (x6 patů) - slušný trénink a není u toho nuda.
Výrobce uvádí rychlost 10 stop na stimpmetrusuper, díky
zkusím to, až přijde podložka ten koberec je fajn, ale není to ono
dotázek, Mirku: ta podložka je jak podobná realitě na grýnu (už mi zase vypadlo, čím se měří ta rychlost)
cílem dotazu je, abych si mohla na grýnu o určité popsané rychlosti představit, jak odpovídá té podložce
(snad jsem to napsala srozumitelně)
Snažím se lehkým plasovým míčkemmůžeš sem do vlákna znovu napsat podrobnosti?
příští týden bych to třeba vyzkoušela
děkuji R
ještě dotaz, MirkuVýrobce uvádí rychlost 10 stop na stimpmetru
No u nás moc tak rychlých grýnů nenajdeš (Albatros, Zbraslav?) - přehled bude mít @JanKostalCZE
Přínos tohoto tréninku je v tom, že se naučíš pravidelné tempo a posílat míč po linii.
Pokud přijdeš na pomalejší grýn, rychleji si zvykneš, než když z pomalého jdeš na rychlý.
A poslat míč po vybrané linii správným tempem je základ.
Pokud nejsi schopná posílat míč po linii, kterou si určíš (teď nerozebírám, jak dobře jsi ji určila), tak se ani nemusíš moc zdržovat čtením grýnu
divas se na micek......ještě dotaz, Mirku
když hraješ na tuhle pomůcku, díváš se na placku anebo na tu cílovou jamku?
děkuji R
Dívám se těsně před míč, abych jím prošel plynule, pozici jamky a trajektorii mám "uloženou" v hlavě.ještě dotaz, Mirku
když hraješ na tuhle pomůcku, díváš se na placku anebo na tu cílovou jamku?
děkuji R
ano, ale když se připravuji k úderu...divas se na micek......