Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Lob 7i??? Tak to velký respektdnes hoďka a půl na Čechii .. trénovala jsem
3dřevo začínám trefovat
- 18 odpalů driverem (+5 předem na rozehřátí) - z 18 jedna horší rána, jinak vcelku dobré, s počtem přicházelo zlepšení (jak jsem se "rozpomínala" na jednotlivé prvky). Zkoušela jsem jemně víc přistoupit k míči
- 18 odpalů 3dřevem (+5 předem z týčka pro získání pocitu bezpečí) - z 18 tři horší, zkoušela jsem klopení a zvednout trochu hůl (shaft) při založení
- dlouhé loby 7i z rafu (trávníku Čechie ) - chodila jsem z různých vzdáleností a hrála na jamku, na konci se pár ran pěkně zadařilo
- krátké loby Sw
- chipy 7i z forgreenu
Zobrazit přílohu 11416
teď jsi mě znejistil... píšu, že se zdařilo jen pár ran a až na konciLob 7i??? Tak to velký respekt
To zvládl v historii golfu snad jen Seve...
Možná je problém v názvosloví...teď jsi mě znejistil... píšu, že se zdařilo jen pár ran a až na konci ale v knížce to neuvádí jako nějakou raritu, proto jsem to zkoušela, protože jsem tu 7i měla s sebou na chipy
Zobrazit přílohu 11417
Ten to hrál (myslím) 3i.Lob 7i??? Tak to velký respekt
To zvládl v historii golfu snad jen Seve...
uf ... měla jsem na Čechii z těch několika málo hezkých ran 7i takovou radost a s optimismem jsem se dívala na svoji metu (hrát loby víc než chipy)Ten to hrál (myslím) 3i.
Při troše tréninku se lob sedmičkou zahrát dá
Bylo to myšleno s respektem!teď jsi mě znejistil... píšu, že se zdařilo jen pár ran a až na konci
ale v knížce to neuvádí jako nějakou raritu, proto jsem to zkoušela, protože jsem tu 7i měla s sebou na chipy
Zobrazit přílohu 11417
r
Zobrazit přílohu 11419
teď na mě mluvíš australskyBylo to myšleno s respektem!
BTW Mně kdysi (a vlastně doteď) nejde hra z bankru a trenér mě to učil tak, ať to hraju 8i a to na cíl cca 5 metrů. Fígl byl v tom, že jsem držel grip hole skoro u země a tím získal větší loft...a fakt mi to pomohlo