NaBednu
Guru fóra
díky, tak jsem to vyzkoušela a úplně v pohoViděla jsem zajímavý tip na ohlídání pohybu patru. Na plochu hlavy patru položit minci. Při pohybu nesmí spadnout...
Na dvou minutách...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
díky, tak jsem to vyzkoušela a úplně v pohoViděla jsem zajímavý tip na ohlídání pohybu patru. Na plochu hlavy patru položit minci. Při pohybu nesmí spadnout...
Na dvou minutách...
Tak jsem to nahrál i na YouTube, ale abych řekl pravdu, tak toto médium jsem zatím využíval pouze pasivně....Tak věnoval by ses golfu, když se podíváš na zahraniční youtubery tak jsou tam mnohem starší a točí.
Já si myslím, že by to nebyl špatný nápad. Já nevím o nikom z CZ kdo by podobný obsah na youtube nabízel.
Když už to máš na instagramu, tak přece není problém založit kanál a hodit to i tam.
A jak se to tam najde, nepovedlo se mi.Tak jsem to nahrál i na YouTube, ale abych řekl pravdu, tak toto médium jsem zatím využíval pouze pasivně....
Někde jsem se dočetl, že většina českých "youtůberů" si stěžuje, že Češi jsou národ "haterů" proto i oni sami začínají přemýšlet nad angličtinou. Mám na to podobný názor. Nicméně najdeš videa a různé pokusy z minulosti i současnosti.Tak věnoval by ses golfu, když se podíváš na zahraniční youtubery tak jsou tam mnohem starší a točí.
Já si myslím, že by to nebyl špatný nápad. Já nevím o nikom z CZ kdo by podobný obsah na youtube nabízel.
Když už to máš na instagramu, tak přece není problém založit kanál a hodit to i tam.
je tam to samé, jako je na Instagramu? děkuji RDej si vyhledat BK-golf
Ano, ale kdo nemá instagram, tak může koukat na youtube.je tam to samé, jako je na Instagramu? děkuji R
Dej si vyhledat BK-golf
jojo, maji vlastni mice, ale bohuzel to nejde nijak ovlivnit, 24/7 hlidac tam byt nemuze, kdyz neni provozVcera kdyz jsem byl po poledni behat, na drivingu na Rohanu byli dva lidi. Jeden pod strechou na drivingu, druhy na pitchingu. Problem to ve finale ale muze byt spis pro majitele/provozovatele....
Ja vim, ze to nelze uhlidat. je smutne, ze to porusuji.jojo, maji vlastni mice, ale bohuzel to nejde nijak ovlivnit, 24/7 hlidac tam byt nemuze, kdyz neni provoz
to je střelba zbraní? nebo míčky? a z jaké vzdálenosti?Dneska trénink koordinace oko-ruka, sice trošku foukalo, ale „dva cvaky doleva” to vyřešily
P.S. kdyby se někdo nemohl dopočítat, tak je to 8 ran
Zobrazit přílohu 10776
Vzduchovka, diabolky, 10mto je střelba zbraní? nebo míčky? a z jaké vzdálenosti?
no, v žádném případě bych tam nechtěla mít nos
Se máš. Střelnice jsou taky zavřený, tak ti můžeme jen tiše závidět... A ten arzenál maximálně přendavat z jednoho trezoru do druhýhoVzduchovka, diabolky, 10m
Taková psychická příprava na „nearest to pin”