- Klub
- Beřovice
- HI (HCP)
- 14.6
JardaK asi nepřijde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
JardaK asi nepřijde
Tak nic. Uvidím jestli tedy budu za slušňáka nebo černý petr padne třeba na JerryhoJardaK asi nepřijde
Ten dostane první - přece voda do bagu je standard. No a u nás někdy teče tato voňavější voda - procento sem, procento tam...
To jsem ale zvědav, kdo nahradí hlavní tahouny pokoje č.5. @RobertSlajs ani @Pitching nejedou. Jeden tip mám.No tak hlavně aby byl pokoj č. 5 dostatečně prostorný
To jsem ale zvědav, kdo nahradí hlavní tahouny pokoje č.5. @RobertSlajs ani @Pitching nejedou. Jeden tip mám.
Martine, prosím zařiď na sobotu o jednu servírku víc. @doktordee je zvyklej mít jednu sám pro sebe
Zkrátka Ideální podmínky pro skvělej mejan.Nejdřív si nechte od @doktordee udělat na pokoj c.5 recenzi. Posledne rikal, ze je tam kriva podlaha, kratka postel, mala TV, sikmej strop, tram uprostred pokoje, mala skrin, uzkej vesak, tesnej sprchac, vedro a zima.
Takže mi ostatní budeme mít samoobsluhu, chápu to správně?Vzhledem k me neschopnosti sehnat personal budu za barem na 99% ja, ale uz se s Davidem zname a vime co od sebe cekat...
To mně připomíná kobku, v které mučili Ramba ve Vietnamu - tedy bez té TV...Nejdřív si nechte od @doktordee udělat na pokoj c.5 recenzi. Posledne rikal, ze je tam kriva podlaha, kratka postel, mala TV, sikmej strop, tram uprostred pokoje, mala skrin, uzkej vesak, tesnej sprchac, vedro a zima.
Tak to dovezu jeden exkluzivní, který se těžko shání - Březinovku ... dá se na baru platit stravenkami?
dá se na baru platit stravenkami?
A co kdyby 19.jamka začala vydávat místo stravenek svoje pitěnky. Na vyhodnocení roku 2017 U tučňáka si @requo stěžoval že se členové málo zapojují do plnění golfových výzev. Kdyby za splnění golfové výzvy byla pitěnka, možná by to pro mnoho členů bylo motivační.Netahej nám sem na západ Čech tyhle sovětský nesmysly z východu jo....
A ten kuchař, co dělá tu smetanovou cibulačku tam bude? Do tý doby, než jsem ji u vás ochutnal byla s veeeelkým náskokem moje nejoblíbenější polívka držkovka. Teď už mám nejoblíbenější polívky dvě. BTW ... nedělá náhodou i držkovku?Vzhledem k me neschopnosti sehnat personal budu za barem na 99% ja, ale uz se s Davidem zname a vime co od sebe cekat...
A ten kuchař, co dělá tu smetanovou cibulačku tam bude? Do tý doby, než jsem ji u vás ochutnal byla s veeeelkým náskokem moje nejoblíbenější polívka držkovka. Teď už mám nejoblíbenější polívky dvě. BTW ... nedělá náhodou i držkovku?
A ten kuchař, co dělá tu smetanovou cibulačku tam bude? Do tý doby, než jsem ji u vás ochutnal byla s veeeelkým náskokem moje nejoblíbenější polívka držkovka. Teď už mám nejoblíbenější polívky dvě. BTW ... nedělá náhodou i držkovku?
Mají naproxto excelentní smažák, jako vážně. Já si ho tam stopro dám. Není tedy nejlevnější, ale stojí za to!
A to bude jeste drazsi