Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
No doufam ze bude, ale slibit to nemuzu. Drzkovku nedelame, ale urcite neni problem ji zaridit. Prosim zucastnene aby se k drzkovce vyjadrili, aby melo smysl ji delat.
No doufam ze bude, ale slibit to nemuzu. Drzkovku nedelame, ale urcite neni problem ji zaridit. Prosim zucastnene aby se k drzkovce vyjadrili, aby melo smysl ji delat.
Nevadí. Dostal jsem loni od kuchaře tatranku za to, že jsem pravidelný konzument jeho smažáku - kdyby nebylo mě, určitě by si ho už z nabídky vyškrtl! ) Vyhoď místo toho nějakou rybu.
To ne, jen se bojím, aby jsme nedráždili svejma výmyslama hada (@mkopcak ) bosou nohou. Znáš ho, hrábne mu a dostaneme všichni za trest koprovou omáčku a ještě bez masa, jen s vajíčkem.
To ne, jen se bojím, aby jsme nedráždili svejma výmyslama hada (@mkopcak ) bosou nohou. Znáš ho, hrábne mu a dostaneme všichni za trest koprovou omáčku a ještě bez masa, jen s vajíčkem.
Ten víkend v sobotu přes den něco mám, ale s ohledem na možnost že se sejde fajn zábavná společnost mě napadá, že nesměle se zeptám... byla by šance přijet (snad ve dvou) v sobotu odpo/večer, najíst se, opít se, pokecat si a případně v neděli zkusit odpálit nějaký ten míček?
Ten víkend v sobotu přes den něco mám, ale s ohledem na možnost že se sejde fajn zábavná společnost mě napadá, že nesměle se zeptám... byla by šance přijet (snad ve dvou) v sobotu odpo/večer, najíst se, opít se, pokecat si a případně v neděli zkusit odpálit nějaký ten míček?
---
prosím i případné další zájemce, pokud pojedete a já si toho tady v tom našem exhybo-rybníčku nevšimnu, byť se snažím to průběžně pročítat,
připomeňte se, nebo mě prosím jmenujte v příspěvku pomocí zavináče (@requo). Platí i příp. pro další akce, kde je v konkrétním vlákně spousta dalšího obsahu
UWAGA! Tak já nakonec nedorazím. Teď jsem si to chtěl zapsat do kalendáře a vidím, že tam mám půl maraton Karlovy Vary. Takže si to užijte beze mě. A hlavně to foťte! [emoji6]
UWAGA! Tak já nakonec nedorazím. Teď jsem si to chtěl zapsat do kalendáře a vidím, že tam mám půl maraton Karlovy Vary. Takže si to užijte beze mě. A hlavně to foťte! [emoji6]