Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Prima, nebudeš litovat, dostaneš na Hořehledských vrcholcích na prdel! To jsem se ale po ránu rozvášnil. Jedeš sám, nebo bereš Martina či někoho jiného?
doba na rezervaci na tenhle super nejlepší víkend v roce se pomalu chýlí ke konci. Pokoje jsou ještě k dispozici, takže pokud ještě přemýšlíte, tak přestaňte a bez váhání si to zablokujte. Protože jen o tomto víkendu máte šanci vidět:
- jedno z nejtěžších hřišť v ČR (pro ty, co hledají výzvy)
- jedno z nejlehčích hřišť v ČR (pro ty, co je nehledají)
- @requo , jak hystericky pláče nad svými putty
- jeden z nejkrásnějších golfových hotelů
- manažera, který vám osobně natočí a až pod nos přinese orosenou 12ku
Pro již přihlášené doporučuji zvážení (protože je vás dost jednociferných), zda se nějak na pokoje nespojíte (zvládnu i dvoulůžkáče s oddělenými lůžky), pánč za jednolůžko je příplatek 200 Kč/ noc. Kdo dřív příjde, ten dřív mele...maže...mydlí...bydlí...
Mě to tak štve, že se této akce nemůžeme zúčastnit, ale zase na druhou stranu, budeme tam 14 před tím, tak snad okusim i to NEJ hřiště a snad i to pivo natočené osobně managerem dostanu Až narveme do našeho Fokouše 4 kola a výbavu na 4 dny na ně pro 4 lidi a nacpu k tomu alespoň 2 bagy a vozik - tak vám to vyfotím
Ozve se ti někdy buď koncem tohoto týdne, nebo příští týden @mkopcak, který všechny upřesnění vyřídí. Vyřidím mu to, podle toho se pak rozhodnete, kdy. V tomhle případě, víkend v Hořehledech půjde přímo přes něj, jako manažera resortu.
Dámy a pánové, uzavíráme fázi přihlášek. Během dnešního dne pošlu seznam přihlášených @mkopcak, který se vám ozve pomocí emailu - vyřešit všechna přání s ním - je to pan Hořehledský domácí. Aktuálně přihlášení jsou na víkend 18. - 20.5.2018:
Pozn: Záloha je splatná v plné výši do 15.3. (storno do 1.5.)
K dnešnímu dni jsou finálně zablokované/odblokované pokoje, další přidání k akci bude možné už jen, pokud bude volno - tzn. neukradne pokoje někdo jiný. Jestli máte někdo chuť se ještě přidat, jste vítání - napište sem do vlákna ideálně obratem.
@mkopcak co jsem Ti udělal? otevřel jsem excel s platbou a vidím u sebe ...... pokoj č.5. to byla prakticky má jediná žádost k pobytu - aby pokoj č.5 byl co nejdále od toho mého - nejlépe v úplně jiné budově ještě, že nejede @RobertSlajs a @Pitching. Ostatní, věřím prominou, že na pokoji č.5 spí "skoro"abstinent a budeme muset zrušit tak slibně rozjetou tradici z Kuňky. Na druhou stranu.....třeba půjde Michal na snídani obutý