Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli (2021) - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
Tak mou dnešní hru na Ypsilonce nelze slušně komentovat 🙈
Ale po vydatné zálivce (noční i během turnaje) mohu říci jediné - ferveje fakt drží 🤭
Foto: fervej na jamce č.2 a můj míč po drivu 😂

1C9C727F-CE7D-4F37-AD30-8D43B28400B4.webp

Dneska Konopiště (Radecký), 87 ran (+12), což není úplně zlý, ale určitě to mohlo být lepší. Zejména 38 puttů je dost, ale trochu alibisticky to přičítám greenům, který byly po nějakém prořezání, což mě teda trochu zklamalo. Chápu, že je potřeba to občas udělat, ale líbilo se mi to, kdyby ta informace byla třeba na teetimu, protože hopsání míčku na greenu mi ten dojem ze hřiště trochu kazí. Kdybych to věděl, asi bych šel dneska někam jinam a na Konopiště třeba za týden. Ale vynahradilo to počasí! Po včerejším strašení @requo jsem se trochu bál, ale nakonec v podstatě celou hru svítilo sluníčko. Pršelo jen asi 2 minuty a i během toho svítilo :)

IMG_1175.webp

IMG_1178.webp

IMG_1179.webp

Náčelníku @requo, měl jsi skoro pravdu.

Dneska byli skoro hnusně.

S klukama jsem šel poprvé Mstětice. To hřiště je zvláštní. Čekal jsem pole, kde bagrem udělali díry, nasypali tam písek a z vykopané namodelovali kopečky. Myslím, že to tak nějak bylo.

A jak to bylo?
[UWSL]- layout - moc mi nesedí. Jamky jsou delší[/UWSL]
[UWSL]- greeny veliký. Fakt [/UWSL]
- je to zlé hřiště. Každá chyba je potrestána hnusný kousavým rafem (fakt hnus - sežral ránu) nebo bio zónou = křovím s kolíky
- bylo mokro (trochu kapalo) - písek tvrdý, každý druhý bunker s modrým kolíkem
- hluk ze silnice a kroužilo nad hřištěm letadlo 🤷‍♂️

26ECBF62-BA61-4553-B757-321E77F97714.webp
40A8AC3E-67BD-4F7A-9C5A-8A6EAC5BBB11.webp

A první 9 mě nějak nebavila.

Druhá 9 - slepé jamky. Ale zajímavější.

Ale na 17. se potvrdila věštba naplnila.
95E10A0D-C299-4F7C-B215-7AEBC1237B43.webp
C646BE19-0F5E-4318-B8B4-47C2839CEEB6.webp

Ale kluci se nevzdali a já se hecnul.

Celková hra - druhá 9 dobrá.

Hřiště je blízko, ale oblíbené zatím není. Ale zkusím mu dát ještě jednou šanci.

Ale příště bez deště.

Dnes Casa Serena, 100(47+53) ran, 38 patů, 34stb. První devítka pro mě ok, na druhé jsem se rozbil a dvě jamky dloubal přískoky rafem za 9. Ztratil jsem jeden míč, byla to provize, kterou jsem poslal do stejného místa heavy džihádu jako první míč, který jsme našli. Super parta, déšť všude kolem ale na nás spadly asi 3 kapky. Jediný flight na hřišti. Slečna na recepci i kuchař se starali jen o nás. Fajn zážitek.

Dnes turnaj PGL na Loretě. Začátek nebyl nejlepší, na jedničce neproměněné birdie, na dvojce 9, pak dva dabláče, jeden se čtyřpatem. A pak jsem se nějak na sebe naštval. Hrálo se na rány s odečtem, 83(43+40),37 patů, 48stb, snížení z 19,5 na 16,7 a výhra. 0/3 birdie patů mezi 2 až 5 metry, 3/3 birdie patů mezi 10 až 20 metry. Já to hřiště zbožňuju:-)

Přílohy

• D77EA3BA-EB59-4464-AE09-6886DA0BEF04.webp
    D77EA3BA-EB59-4464-AE09-6886DA0BEF04.webp
    31,1 KB · Zobrazení: 139
  • 97BF731E-3CC4-4A4E-8614-BF69A44AE012.webp
    97BF731E-3CC4-4A4E-8614-BF69A44AE012.webp
    33,8 KB · Zobrazení: 147
Dneska mi šli pětipary v Beřovicích, na čtyřech sem zapsal dohromady 29 ran, největší ostuda přišla na 13., na dvě 79m od tyče a 8 :)

Dneska mi šli pětipary v Beřovicích, na čtyřech sem zapsal dohromady 29 ran, největší ostuda přišla na 13., na dvě 79m od tyče a 8 :)
To nebyla ostuda, ale karma😉

Dnes po týdnu půstu jsem po práci vyrazil na domácí hřiště- Terezín...hodně dlouho se mi nestalo,abych šel na hřiště v 8.40 hod :devil::devil: První devítka byla dost dobrá..driver,železa,čipy i paty byly super :up::up: 41 ran,23 stb,1 berdík,4 pary,3 bogí a 1 tripl :cool::cool: druhá devítka se podobala mé hře minulou neděli v Č.Lípě 😢😢 topinky,tlusťochy atd. 😕😕 ještě že mi šla krátká hra a patování;);) 48 ran,16 stb,2 pary,3 bogí,3 dabláče,1 triplík :D:D celkový dojem je dobrý...greeny jsou rychlé,ferveje místy pár holin,bankry mokré a tvrdé..počasí bylo akorád...už se nemohu dočkat víkendu v Hořehledech ;);):up::up:

Dneska odpoledne Cerny Most v ramci jamkovky, hriste prazdne, sli jsme to za 3:15 ve dvou. Moje hra zadny zazrak, zejmena na prvni devitce druha devitka uz byla lepsi za +6. Zadne birdie nepadlo.
IMG_20210829_152257.webp

Hriste celkem fajn, ale gryny jsou mekke a pomalejsi. Hodne strizene.
Ale nezmokli jsme:p

Dnes domovské Beřovice. Nebyla to taková paráda jako včera, dost jsem kazil, i nějaké krátké paty. Nakonec ale 88 ran, 32 patů, 38 stb, i jeden berdík se narodil. Takže spokojenost.

Tak jsem tu na fóru byl včera ráno nachytro,když @MartinRsh napsal "Takža jako na houpačce" a já chytráček mu psal, že je to definice golfu...
Poté jsem odjel na Ypsilonku a první devítka za 36 a druhá za 46 - to nevymyslíš...předně - kdo dělá předpověď, musí na něčem ujíždet - bylo nádherně, tričko max. svetr...hřiště perfektní, ani nebylo nějak extra podmáčené, pouze opravdu pár míst...fairwaye nádhera, moc jsem na nich tedy nebyl - FW hits po drivu 3/12 - až uvidíte na levnygolf.cz levácký Titleist driver, tak je to ten můj (protože jááá za to přece nemůžu, já hraju dobře)...rafy někde kousaly - tam jsem měl lepší statistiku 9/12 - ale nebylo to o zápěstí...greeny nejsou Y standard, ale zlepšují se - já si tedy po včerejšku nemohu stěžovat - 5x jednopat 4-7 m a jen jeden trojpat...poprvé v životě eagle a přesně jak má být - vidíš ránu, jamku - dopad a 3 metry jede in - krása...k tomu jsem dal 3 birdii, což je též životní počet na kolo...no pak přešla ta houpačka na druhou stranu a na dvou jamkách biozóna...nějak jsem se z toho vyhrabal, abych si to na 18tce zase poďál - druhou ležím na kile a zapíšu dabláče, takže pivo bylo trochu více hořké než obvykle...trest za hru na houpačce přišel záhy - zlepšení na 9,9....
1630301135847.webp

87 ( 87 > 85 = nespokojenost )
V Beřovicích dnes odpoledne prakticky liduprázdno, propíchali trochu greeny, asi příprava na mistrovství klubu, ale nic tragického, stále jedou dobře.
Sice dneska bez trestné ale s třemi trojpaty, jeden dokonce ze 4m. Malinko se mi to vrátilo na 13., chip in do birdie. Všechny pary tři v paru, nezklamala devítka, dnes za 8 ( na dvakrát z písku + chip + 2 paty ) - paty celkově dnes nepadaly ale pořád lepší než sedět v práci :)

1630522324562.webp

1.9.2021 • 9j. Hodkovičky: 44 ran (by mGolf)

E1DF6C59-DF7D-40D4-A70D-231E789FC2F7.jpeg

Šlo to. Škoda šktrlého pětiparu. Ale jsem rád, že jsem to nezabalil a dopadlo to vlastně moc hezky. Jen ty rány z písku, ty mi dávají... Nakonec 23 stb, bohužel až čtvrté místo. Ale zase birdík na konec - to potěší. Vítěz byl s 29 stb, holt lepší "vyšší" ročník. Jindy a jinde:) díky za prima flajt a příjemnou společnost moji @kristyna, @JardaK a @TP_79. Hřiště dneska dost narvané. Grýny - zažil jsem už horší. Zelené, mohly být malinko rychlejší - ale mně to tam pak padalo, tak asi ok :-D

27875D49-27AA-449F-B4C8-FAFA2B1DAB59.jpeg 8147DF55-C1E2-42B5-8FA1-A7A5D16C4D9A.jpeg
C62EADB6-DB0B-481A-A386-363F641DBF84.jpeg

Upraveno:
Dnes sunset na Hodkovičkách na devět jamek. Hrál jsem absolutní tužku, nebýt berdíka na závěr a dvou parů cestou, skončily hole ve vltavě. Dvě škrtlé jamky, 14stb. Vtip dne je, že jsem i tak o kousek zlepšil:-) Jinak moc fajn společnost, díky za hru.

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom