Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dnes sunset na Hodkovičkách na devět jamek. Hrál jsem absolutní tužku, nebýt berdíka na závěr a dvou parů cestou, skončily hole ve vltavě. Dvě škrtlé jamky, 14stb. Vtip dne je, že jsem i tak o kousek zlepšil Jinak moc fajn společnost, díky za hru.
Jsem dost rád, že jsem dal 3x out, jinak by to hrozilo. Jen si ty pánský nechte s @ati pro sebe…Už jen 0,4 dolů a šup v Beřovicích na pánská odpaliště
Jo......a taky jsem se zapoměl pochlubit, že jsem patoval na cvičném greenu skoro půl hodiny se Sandrou Gal.........no teda vedle níJá dnes trochu neplánovaně podvečerní Albatross, uvolnila se tam nějaká místa pro ČGK.........No, co k tomu říct...pozitiva byla, že jsem šel osaměle a tak si vylovil z různých vod asi 15 míčků (z toho asi polovina ProV)....no a taky bylo krásný počasí, tím měkkým podvečerním sluncem nasvícený jamky byla fakt krása
No a negativa? Šel jsem po nějakém komerčním turnaji a tak rozrytý odpaliště a greeny u vlajky jsem už dlouho neviděl......a taky jsem se mohl "uvipichovat", na každým greenu min.5x....hlavně že tam měli vystavený naleštěný Ferrari a nějaký letadlo. A o mojí hře asi nejlépe vypoví to, že první devítku jsem zahrál stejně, jako mnozí profíci zahrajou 18-ku když mají den....a to 66!