- Klub
- Beřovice
- HI (HCP)
- 14.6
Jestli mi neudělají ani kafe, nezaslouží si existovat!Tak snad bude v sobotu v provozu restaurace, protože přes týden si nekoupíš ani bagetu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jestli mi neudělají ani kafe, nezaslouží si existovat!Tak snad bude v sobotu v provozu restaurace, protože přes týden si nekoupíš ani bagetu
Tak výčep (bar) fungujeJestli mi neudělají ani kafe, nezaslouží si existovat!
Martine v Terezíně také vaří každý denKoukám že je to skoro všude stejné.
Ale jo, párkrát se mi to taky povedlo kolem 240 m! Z kopce, po větru a s doběhem!!!
V klidu, mně kámoši dávají na drivu klidně i 40 m, když trefím FW, tak je to svátek, hybridem dám 200 m na dvě rány nehraje se na délku drivu, ale na rány rozhoduje krátká hra a patování...nesmíš tedy být drivem v autu, to už se to dohání blběKdyž to tady tak čtu, áách
Drajvy přes 250, 240, hybridem přes 200! Musím všem strašně závidět. Když dám já 200, jsem rád! Ale jo, párkrát se mi to taky povedlo kolem 240 m! Z kopce, po větru a s doběhem!!!
Přesně tak - důležitá je rána do grýnu.V klidu, mně kámoši dávají na drivu klidně i 40 m, když trefím FW, tak je to svátek, hybridem dám 200 m na dvě rány nehraje se na délku drivu, ale na rány rozhoduje krátká hra a patování...nesmíš tedy být drivem v autu, to už se to dohání blbě
Vítej do mé reality. Jediné, co mě překvapuje, že dědci šli tak pozdě. Obvykle jsou v prvním flajtu, když se jim to nepovede, nacpou se ještě před první flajtDneska Beřovice, krasne pocasi a lidi tak akorat. Nastvali me 4 chlapci na startu, kdy v 9:50 zacali resit u odbaveni co a kdo s kym bude hrat. Pak zacali, Ja sel na tycko 10:05, odehral prvni ranu, cekal na odpal druhy a za mnou prisvistel micek. Dva dedci co asi meli jit se mnou sle hned za mnou. 4 potesila a na dvojce me pustila, pak uz jsem sel sam az na 11, kde jsem dosel zase jine 4 dedky, kteri na grynu kazdy jinde vozik a sel jsem celou dobu za nima. Na 17 jsem to mel s udrzbou v usich.
No k moji hre, celkem 95 ran, na prvni 9 jsem nebyl schopnej ukocirovat pat(spousta 3patu). Na 15 jsem byl trikrat v bunkru. Z tycka to nebyl taky zadny zazrak. Potesily opet tripary, kde jsem to zvladl v paru, na 16 asi 1,5 m k tyci.
Ale lepsi nez byt v praci. V nedeli mam plánovanou poledni Ypsilonku, snad to bude lepsi.
Mozna sli brzo a ja je dosel na 11Vítej do mé reality. Jediné, co mě překvapuje, že dědci šli tak pozdě. Obvykle jsou v prvním flajtu, když se jim to nepovede, nacpou se ještě před první flajt