Dnes jsem zavítal na hřiště Na Vrších. V minulosti jsem tu párkrát hrál akademii(6x3par), průměr jsem měl kolem 33. Nejlepší výsledek jednou 24, ale to mi vyšlo vše na co jsem sáhl
Dneska jsem si myslel, že už jsem dál a že budu dosahovat průměru hodně pod 30... No už na drivingu to byla bída, vůbec jsem se nemohl trefit snad žádnou holí. Vrátil jsem se o dva měsíce zpět a topoval většinu míčků(teda z těch co jsem zasáhl). Bídu jsem si přenesl i na hřiště. První dvě kola na akademii byly 32/11 a 31/11. Tady vidím malé pozitivum, že i když jsem hrál hrozně, tak jsem dosahoval výsledků, jako když mi to dřív šlo. A potěšilo taky moje první birdie, i když jen akademické
Před třetím kolem akademie jsem ale konečně přišel na to, kde je problém. Dělal jsem až moc velkou rotaci těla, respektive rotoval jsem víc, než jsem schopný já zvládnout a kvůli tomu jsem se různě prohejbal, zvedal, nebo špatně přenášel váhu. Omezil jsem rotaci jen do polohy, kdy jsem byl v pohodě a začalo to lítat daleko lépe. Výsledkem bylo zlepšené skóre na 26/11.
Potom, co jsem se posilnil výbornou klobásou prošpikovanou tvarůžky jsem se vydal zkusit štěstí na jednu devítku. K mému velkému překvapení mi to celkem šlo. Hlavně mě potěšilo, že jsem se trefoval i 3w a dával kolem 150m, což je na mě úspěch. Občas se vracely problémy s rotací a musel jsem zmenšit nápřah a uvolnit se. Poslední tři jamky na mě spadla únava a dohrával jsem spíš tak z povinnosti. I když kdybych první odpal dřevem na 8. jamce netrefil kamsi do hlubokého rafu tak jsem mohl nasbírat stable i tam.
Akademie:
+3,-1,+1,+6,+3,+2 32 ran, 11 puttů
+2,+1,+2,+6,+2,0 31 ran, 11 puttů
+1,+2,0,+1,+2,+2 26 ran, 11 puttů
Hřiště:
+2,+3,+4,+4,+2,+1,+11,+4,+6 72 ran, 23 puttů, 15 stable
PS: Celkově začínám doceňovat stable počítání. 15 stable není průser, ale když se nějaká jamka posere, tak to pokazí výsledek. Navíc se pak po zbytek jamky nesoustředím.