Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Velká gratulace k pěknému výsledku na hřišti a samozřejmě k vítězství v turnaji Týnko @kristynaDnes poprvé turnajově Hořehledy pod 50.
Ladies Tour 2024 - 47 ran (26STB) a vítězství. Byla to neskutečná hra. Stále jsem čekala, kdy rána nevyjde. Jednou za hranicí hřiště, dva písky. Nádherně zahraný dlouhý odpal na 9.
Krásné letní počasí, velmi pozitivní flajt. Děkuji Blance a Lucii.
Ty tréninky s Jirkou Šimonkem a @mkopcak se vyplácí.
Tak jednak může jít o to, že mají třeba jiný loft.Oproti Ping G30 mají určitě nižší trajektorii ran.
Ty jo, tak nejsem sám koho bolí záda. Já bych dal ale jen první dvě jamky. K Martinovi, že by to byla sedmička?29.6.2024 • Hořehledy: 98 ran, 36 patů (by mGolf)
Zobrazit přílohu 44283
Na sobotním turnaji, na který jsem se moc těšil, jsem si pěkně dokázal, že skutečněnení všechno zlato, co se třpytí. :-D Když kouknete na tu skóru, tak vidíte tu jízdu za hlavní ulicí pekla. Zmar, zoufalství a utrpení. Hrál se turnaj v Hoře, na 18j, Canon, šli jsme od trojky. 56 hráčů, hodně z dvojených flajtů - ale to jsem věděl, a počítal s tím, že se to potáhne. No, táhlo, turnaje tom brutálním vedru, co bylo v sobotu...tak jsme si to užívali 5,5 hod. Na druhou stranu, byla sociálně pohoda - pivo i nealko k dispozici, prima lidi taky... za to to nemůže. První devítka ještě světlé okamžiky střídaly ty horší...nová železa byla plus minus v pohodě, ale na tu krátkou hru jsem se postupně soustředil míň a míň a přepadala mě větší a větší - frustrace vystřídaná odevzdaností. Podle toho ta druhá devítka vypadala. Byl jsem skutečně unavený a ukázalo se, že na ta záda je ještě 18 jamek teď moc, 9 jakžtakž jde, 18... o dva dny později a jsem rád, že jsem došel do práce. Ale je to lepší, než před 14 dny, tak snad to už půjde. Pod 100 to bylo. Hranice hanby mě tedy ještě někdy zase čeká.
Jinak má nádherná nová železa - s těmi se mi hrálo fakt dobře a jsou pro mě zatím hezčí a hezčí - tak jedna komplikace, ty nové gripy oproti mým předchozím CP2 mají Lamkin Crossline 58R - no a bez rukavic mám sedřenou levou ruku. Tzn. na té druhé devítce se mi už nechtělo to ani do té ruky brát a hrát s tím. Člověk s těmi měkčími gripy odvykne na tenhle šmirgl. Ta druhá devítka "bolela", jak záda, tak ruce - prostě zábava. Takže, doma jsme vytáhl zatím nepoužitou rukavici a za b - objednal jsem si z temu CP2 a trošku si, až to přijde, zaexperimentujeme. (přinejhorším s prosíkem to pak za dalších n tisíc nechám udělat profíky).
Jinak bych chtěl vypíchnout výkon @mkopcak - ten samý turnaj vyhrál, 79 ran! Btw. z jedné jamky přitíhl za obě kola 7 ran (+6 a +1). Hádejte, z jaké?
Turnaj jinak byl vydařený, hřiště dobré, i když už místy tvrdší, ale pořád převážně zelené. Grýny připravené na jedničku. Díky P.Majerovi z PGL za jeho turnaj, bylo to fajn. To že jsem zahrál jak kopyto, je pouze moje neumětelství. Příště to bude lepší!
Zobrazit přílohu 44281
Foto j.4 při cestě zpět z drajvingu ke klubovně někdy kolem 8 ráno. To bylo ještě pro mě krásně na světě a na turnaj jsem se těšil - což tak za 3 hodiny se dost změnilo. :-D
Za tohle bych při golfu i vraždilTrochu štětí jsem měl na poslední jamce, kdy jsem skončil v písku jen pár cm od stop někoho, kdo tam byl přede mnou.
Zobrazit přílohu 44274