Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak proto o tobě není slyšet Martine @mkopcak . Hraješ jako bůh, tak už s námi nemluvíš Dobrá práce sokolíku
Díky, bylo docela těžké se udržet. Za 10 let hraní jsem nikoho podobného panu Šubíkovi nepotkal...strašná zkušenost!Pan Šubík měl štěstí, že narazil na kultivovaného golfistu, a ne na nějakého nerváka, který by mu promasíroval záda nějakou holí
Nejbližší zastávka vlaku: Litoměřice - město 2,5 km.....hmm.......Pak poreferujTak v neděli poprvé v mé golfové kariéře pojedu na golf a zpět.... turnaj na Kotlině... VLAKEM.. s bagem na záda Už se na to docela těším. Během turnaje poteče prosseco proudem , tak mohu chlastat bez obav, že mi seberou papíry
Neboj se, z Lovosic pojedu autem do Terezína a zpět. Vlakem Ústí-Lovosice a zpětNejbližší zastávka vlaku: Litoměřice - město 2,5 km.....hmm.......Pak poreferuj
To se uvidíme. Jdu s bývalou.... Pije asi onaTak v neděli poprvé v mé golfové kariéře pojedu na golf a zpět.... turnaj na Kotlině... VLAKEM.. s bagem na záda Už se na to docela těším. Během turnaje poteče prosseco proudem , tak mohu chlastat bez obav, že mi seberou papíry
To mne mrzí Sašo že budu chlastat bez tebeTo se uvidíme. Jdu s bývalou.... Pije asi ona
Já myslel, že máš el. vozíkNeboj se, z Lovosic pojedu autem do Terezína a zpět. Vlakem Ústí-Lovosice a zpět
Takhle, jako hybatel děje, který nakonec vedl k tomu, že Petr má vozík konstatuji, že předmětný model jeho určitě neuveze.Já myslel, že máš el. vozík