Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli? (2024)

Po nevydařeném začátku se to zlěpšilo a nakonec krásných 81 na Vinoři. Dokonce i s dvěma utopenýma míčema.
1721289203697.webp

Odpoledne už odst foukalo. Hřiště resp. ferveje dost tvrdé, takže to odjíždělo. Grýny krásné a rychlé, rafy téměř žádné neb jsem z nich nehrál :-)
Co mě dost štvalo byly bunkry, které byly tvrdé a přišlo mi, že je tam málo toho co tam má být. Záměrně nepíšu písek, protože tam je spíš hlína. Aspoň to tak vypadá, jako hlína. Pak ty waste bunkry jsou dost zarostlé, nevím, jestli je to záměr. Ale vizuálně to nevypadá dobře, je tam krásný bílý písek a z toho trčí tráva.
1721289941041.webp

Dnes turnajově Molitorov. Hra nic moc , nemohl jsem nějak trefit fervej (a tam jsou hodně široké) a patování taky nic moc. Nakonec jsem jednu jamku škrtnul.
A jelikož jsem neuhrál ani jeden par, tak nakonec jenom 28 STB.

Golf je někdy hodně zvláštní. Včera HCP tour Hořehledy a i když bych se mohl vymlouvat, že výsledek byl odrazem několikatýdenní nepřítomnosti, byl to děs co jsem hrál a chyběl snad jen svrab a neštovice. Dnes jsem si tedy dal devítku znovu, abych se pokusil poučit z chyb a bylo to za 59 a k tomu birdie na dvojce, 60cm k vlajce. To by se z toho jeden .... 😂 Proč včera ne a dnes ano?

Přílohy

• IMG_20240720_101845.webp
    IMG_20240720_101845.webp
    161,9 KB · Zobrazení: 48
Golf je někdy hodně zvláštní. Včera HCP tour Hořehledy a i když bych se mohl vymlouvat, že výsledek byl odrazem několikatýdenní nepřítomnosti, byl to děs co jsem hrál a chyběl snad jen svrab a neštovice. Dnes jsem si tedy dal devítku znovu, abych se pokusil poučit z chyb a bylo to za 59 a k tomu birdie na dvojce, 60cm k vlajce. To by se z toho jeden .... 😂 Proč včera ne a dnes ano?
Priznam se, ze pri cteni Tveho prispevku jsem se domnival, ze to pise Mirek_62, ktery to tam lajkoval a ze pise o 59 za 18 jamek :-) No treba priste :-)

Protože turnaj. Podle mě to funguje dokonale

Včera jsem si zašla na pedikúru - byla to cena za minulé vítězství v Laides Tour 2024 v Hořehledech. Byla to cena, kterou nezavřete do šuplíku, nepráší se na ni, nehledáte pro ni místo a nemusíte ji sníst, ani vypít, ale užít si ji a ještě zkrásníte. 😉
Dnes se konalo třetí kolo této ženské tour. Opět vyšlo krásné počasí, měla jsem skvělou společnost ve flajtu a užila si spoustu golfu. Hořehledské hřiště (9 jamek) dnes za 51hran (20patů). Dnes bylo slabší patovaní, ostatní rány se zdařily, hlavně ty na grýn. Velkou radost mi udělal par na jamce 6 (pětipar). Na další pedikúru to nestačilo, ale vyšlo z toho třetí místo a opět snížení. 🍀

Včera jsem si zašla na pedikúru - byla to cena za minulé vítězství v Laides Tour 2024 v Hořehledech. Byla to cena, kterou nezavřete do šuplíku, nepráší se na ni, nehledáte pro ni místo a nemusíte ji sníst, ani vypít, ale užít si ji a ještě zkrásníte. 😉
Dnes se konalo třetí kolo této ženské tour. Opět vyšlo krásné počasí, měla jsem skvělou společnost ve flajtu a užila si spoustu golfu. Hořehledské hřiště (9 jamek) dnes za 51hran (20patů). Dnes bylo slabší patovaní, ostatní rány se zdařily, hlavně ty na grýn. Velkou radost mi udělal par na jamce 6 (pětipar). Na další pedikúru to nestačilo, ale vyšlo z toho třetí místo a opět snížení. 🍀
A nějaké foto nových nechtíků by nebylo Týnko ? ;)

Tak za chvilku vezmu bag a svačinku a vyrazím na vlak, abych se mohl zúčastnit golfového turnaje. Večer podám hlášení, jak jsem dopadl a přidám pár fotek z mé cesty ;)

Tak za chvilku vezmu bag a svačinku a vyrazím na vlak, abych se mohl zúčastnit golfového turnaje. Večer podám hlášení, jak jsem dopadl a přidám pár fotek z mé cesty ;)
No moment, a co ANIČKA?

Pohoda před turnajem

Přílohy

• IMG_20240721_084227.webp
    IMG_20240721_084227.webp
    195,5 KB · Zobrazení: 97
  • IMG_20240721_080115.webp
    IMG_20240721_080115.webp
    209,4 KB · Zobrazení: 79
  • IMG_20240721_074126.webp
    IMG_20240721_074126.webp
    133 KB · Zobrazení: 93
  • IMG_20240721_072424.webp
    IMG_20240721_072424.webp
    98,6 KB · Zobrazení: 84
Dnešní turnaj na Kotlině k 20 výročí založení byl fajn. Cesta vlakem byla příjemným zpestřením golfové neděle. Hned po příjezdu na hřiště, jsem začal poctivě trénovat. Skoro lahvinka prosseca mne krásně naladila na hru v třiceti stupních, při neustále svítícím sluníčku v bezvětří. Start canonem byl fajn. Můj flajt z jamky 4. Uvolněnost ve švihu díky mé barové rutině neměl chybu. Během těch 18 jamek jsem ještě vypil 4 dcl prossecca a tři velké Plzně. Na tom slunci vražedná kombinace. Udržoval jsem rozumnou hladinu alkoholu, díky kterému jsem v tom vedru přežil. Sice jsem hrál jako debílek, ale bylo mi to šuma fuk :D Bohužel, ten alkohol měl jednu malou chybičku. Bylo mne slyšet po celém hřišti :eek: Někomu jsem asi lezl na nervy, hlavně těm co turnaj neskutečně žrali ;) ale díky prosseccu a Plzni , mi to bylo fuk.

1721581239238.webp

Přílohy

• IMG_20240721_072424.webp
    IMG_20240721_072424.webp
    98,5 KB · Zobrazení: 39
  • IMG_20240721_072803.webp
    IMG_20240721_072803.webp
    67,2 KB · Zobrazení: 51
  • IMG_20240721_074126.webp
    IMG_20240721_074126.webp
    133 KB · Zobrazení: 48
  • IMG_20240721_080115.webp
    IMG_20240721_080115.webp
    209,6 KB · Zobrazení: 37
Včera Pyšely, pojal jsem to jako předčasnou oslavu narozenin.
Vrátil jsem se tam po 4 letech, a musím říct, že všechno stále stejné. Prostě za mě jeden z těch lepších resortů.
Kolegové, co šli semnou, byli ze hřiště nadšeni, prý super výběr. Ale v tom nechutném vedru jsme byli rádi, že jsme to došli.
Jinak hřiště dobré skutečně jen místy podmáčené, nevím tedy z čeho, ale bylo to tak (ale nic hrozvého, vůbec). Greeny jezdily na můj zvyk celkem rychle, a přišlo mi, že i všechny stejně. Fairwaye zelené, okolo už samozřejmě sucho.
No a má hra? Začátek byl velmi kvalitní, na co jsem šáhl, se po..... Na dvojce si dal hybrid letecký den, to už nešlo. A pak se to celkem i srovnalo, i párečky byly, co mě těší, tak dobře trefená železa z týčka. Driver měl slabší chvilky, v porovnání s předchozím týdnem byl špatný. Příhry do greenu většinou klaply, puttování na rychlých greenech bylo o zvyku.
Na devítce a desítce nám přiletěl míček do zad, raději jsme pána pustili, lehoulince jsem se bál.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom