vůbec nic. trapně jsem dle TT předpokládal, že půjdeš v 15h s Michalem. Jestli se chceš přidat na druhé kolo v 17:20 budu poctěn .-)Aco máš jako proti mě, žes mě nepožádal ?????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
vůbec nic. trapně jsem dle TT předpokládal, že půjdeš v 15h s Michalem. Jestli se chceš přidat na druhé kolo v 17:20 budu poctěn .-)Aco máš jako proti mě, žes mě nepožádal ?????
No tak jestli se budeš cítit poctěn, tak to nemohu odmítnoutvůbec nic. trapně jsem dle TT předpokládal, že půjdeš v 15h s Michalem. Jestli se chceš přidat na druhé kolo v 17:20 budu poctěn .-)
Já bych se objevila v sobotu večer, pokud by bylo možno zaplatit zvlášť raut, ráda bych se přidala
Tak ja také doplňují: Miroslav Černík,reg.číslo: 180-3438, hcp 36Holky, kluci: Organizační pokyny - už se to blíží! Takže finalizujeme!
Já budu s @kristyna na místě v cca 15:00, tel na mě je 777 236 099.
- všechny nás má na starosti @mkopcak, finance všechny řešit s ním (mělo by být vyřešeno - každý individuálně), hlavní organizační pokyny viz úvodní příspěvek tohoto vlákna
- HRACÍ FEE NA BĚŽNOU HRU PÁ/SO/NE - jak se kdo domluvíte, tak si rezervujte flajty, ideálně pomocí teetime jmenovitě, na recepci pak nahlásit, že hru máte v ceně v rámci naší akce 19.jamky (platí jen pro ubytované!),
- TURNAJ V SO (2x9 jamek) - od 10:00 start postupný, nahlaste se mi tu - (jméno, čgf číslo, hcp) pro ubytované v rámci pobytu, kolemjdoucí (kamarádi, známí) za 650 Kč. Kategorie budou připraveny dle přihlášených. Cílem je především zábava - ceny pro každého ve stylu "Tradiční stůl cen" - to znamená, přivezte golfové přebytky, co kdo máte a nehodí se vám, přidáme do balíku cen na tuto či další akce 19.jamky!
- Jóga - zájemci o jógu - aneb ne všichni musí furt hrát golf, možné termíny: Pátek 18:00 a neděle 10:00. Dejte vědět přímo @kristyna do soukromé zprávy. Já na jógu s Týnkou jdu! Cena za osobu 100 Kč/hodina, musí se nás sejít pět, aby se konalo! Tak šup, šup!
- V pátek jídlo individuální, po jídle kecání u piva, v sobotu organizovaný turnaj, odpo volno až do večeře formou společného rautu od 20:00...
Těšíme se na Vás!
Michal a Kristýna Šatalovi
Jógu nedám, ale v 15 jedno kolo a v 17.20 druhé bych dal. Dá se to stihnout?
Za me ok. Ja tam jsemHonzaS pá - budeme na místě cca okolo 14. takže mohu jít jak od 15 tak od 17:20, 17:30
so turnaj Jan Šťastný 0720853 28,5
MartinaX pá - první 9 od 15 poté od 18 jóga, turnaj nepůjde, v neděli jóga od 10
pátek od 15:00 - 15:20 tedy @requo @kristyna @Marcela @Jerry @Francovka @raybit @HonzaS a @MartinaX
pátek od 17:20 - 17:30 @Jerry @Marklar @Francovka @macdav @HonzaS
je to správně, nikdo nechybí?
Jestli má alespoň ****, je pro dva a nebudou na recepci chtít občanky, tak jo ...Muzu dat jako ceny do turnaje pobytu u me v hotelu?
Od podezrelejch typu jako ses ty ji budu chtit vzdyckyJestli má alespoň ****, je pro dva a nebudou na recepci chtít občanky, tak jo ...
Muzu dat jako ceny do turnaje pobytu u me v hotelu?
Blázníš? Kdo by si o @kristyna dovolil říct, že je zadržená, když ani já na to ani koutkem mysli nepomyslil.kdo o ni prohlásí, ze je zadržená, se zlou se potáže! :-
No a co? Byl by to takový májový ježíšekto by pak vyhrál každý!
Tedy ... co je na mě podezřelýho, to fakt netušim. To spíš ty by ses měl hluboce zamyslet nad svejma požadavkama na interní úpravy HCP . Abych tě , narozdíl od naší milované @kristyna, nezařadil do kategorie "kurvy se zadrženým hendikepem"Od podezrelejch typu jako ses ty ji budu chtit vzdycky