Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Přehlédl jsem. Doplníme, počítáme s Tebou.
Je to ok. Prosím ještě doplnit @DzejBee. Moje chyba, hlásil se, někde mi utekl v přepisu. A longest bude taky společný, stejne jako neštěstí. M plus Ž. Žádné separovani!
Díky za přípravu.
Tedy pro všechny: Hodnocení bude první tři místa netto, doplňkové vyhlášení: vítěz brutto, nearest a longest. Malé poháry pro umístěné a ceny ze stolu cen pro všechny. A potlesk a obdivné pohledy!
A bude platno na hokej??
Přiznání!
Drobnost ze zákulisí příprav víkendové akce. Rozmocily se mi štítky na pohárkach! To je tak, když omylem koupíte tištěné a pak je chcete umejt, aby se leskly. Takže zítra podruhé a lépe a znovu. Gravirovane štítky. Ach jo!
Už tam budem?
Dyť jsem ti je gravíroval...?!
Koukam, ze ono to nebude treba.Plátno mám, ale že bych ti nosil pivo přes celej resort až do salonku a navíc kvůli tomu celej salonek stěhovat a pak znova kvůli snídaním, na to ti kašlu. Čumět na TV můžeš doma, tady si s náma budeš povídat!
Na víkend v Hořehledech ne. Nebyly v té "velké" objednávce.
on si s tím, naopak, chtěl dát větší práci a věnovat tomu více času - individualizujeTo si beru osobně!
dík za infoHoj,
aktuální dopravní info - (z doslechu, oficiálně nejsem schopen dohledat nějaký harmonogram) je nárazově uzavírána silnice I. třídy z Příbrami přes Rožmitál p. Třemšínem k nám do Hořehled, stejně jako cesta z Rokycan přes Mirošov. Na základě tohoto doporučuji cestovat po dálnici D5 až do Plzně, kde u Olympie sjedete na Nepomuk/ Písek a hned za Losinou odbočíte na Nezvěstice, Spálené Poříčí a Hořehledy. Držím palce, ať na tý cestě trpíte co nejmíň.
M.
Vis ze je neslusne o dary si rikat. Mno ja mam placatku plnou rumu diplomatico takze ocekavam zajimavej flight