raybit
Aktivní člen
Kurvy se zadrzenym hcp, to je jak rict ze na svuj vek vypadam mlade
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kurvy se zadrzenym hcp, to je jak rict ze na svuj vek vypadam mlade
Můžu se ještě v pátek k někomu přidat?HonzaS pá - budeme na místě cca okolo 14. takže mohu jít jak od 15 tak od 17:20, 17:30
so turnaj Jan Šťastný 0720853 28,5
MartinaX pá - první 9 od 15 poté od 18 jóga, turnaj nepůjde, v neděli jóga od 10
pátek od 15:00 - 15:20 tedy @requo @kristyna @Marcela @Jerry @Francovka @raybit @HonzaS a @MartinaX
pátek od 17:20 - 17:30 @Jerry @Marklar @Francovka @macdav @HonzaS
je to správně, nikdo nechybí?
Samozřejmě, od 15 nebo od 17... Kdy dorazíš?Můžu se ještě v pátek k někomu přidat?
Z Prahy nekdy po obede, takze stiham i v 15h. DikySamozřejmě, od 15 nebo od 17... Kdy dorazíš?
Mám kontrolní otázku. Proč Hořehledský turnaj není zařazen alespoň mezi semi-majory Tour 19.Jamky, když ho vlastně pořádá jeden z maskotů 19.jamky ?
Na svým turnaji si hraj třeba z parkoviště ale jinak do toho nekecej. To mám rád, nehraješ tam skoro vůbec ale vymýšlíš, jak nám to zpříjemnitHele, otázka, já bych byl pro, kdyby jamka číslo jedna měla žluté odpaliště na turnaj, tam kde správně má mít. Poslední dobou se to zase fláká a je na červenejch. Prostě, vy co nevíte... červené jsou za za cestičkou, žluté správně před cestičkou.
Na svým turnaji si hraj třeba z parkoviště ale jinak do toho nekecej. To mám rád, nehraješ tam skoro vůbec ale vymýšlíš, jak nám to zpříjemnit