Já prý spinkám sám, ale přišla mi sms kolik mám zaplatit, tak zase asi v tom autě. Přesto, když vzpomínám kolik jsem platil loni za bydlení v KÁŘE, tak mi tam vlastně žádný rozdíl nevzniká
Asi ti zdrazim parkovny
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já prý spinkám sám, ale přišla mi sms kolik mám zaplatit, tak zase asi v tom autě. Přesto, když vzpomínám kolik jsem platil loni za bydlení v KÁŘE, tak mi tam vlastně žádný rozdíl nevzniká
Ty brďo já si to myslelAsi ti zdrazim parkovny
By mě snad ani nezajímalo, kde se vynacházím já....Už tam budeme? Normálně se mi po vás stýská. Ono to přejde, hned jak některé z vás uvidím... ale zatím dobrý. :-D
A mě by zas zajímalo jestli už se ví, v jakém formátu se bude hrát. Texas, sranda turnaj nebo ofiko na STB. Jde mi o to, jestli si mám to bezúčelný vyplejtvání Tour-žolíka nechat do Hořehled.
A mě by zas zajímalo jestli už se ví, v jakém formátu se bude hrát. Texas, sranda turnaj nebo ofiko na STB. Jde mi o to, jestli si mám to bezúčelný vyplejtvání Tour-žolíka nechat do Hořehled.
Jasně, že jo. Mojí hru .Už si v Hořehledech zažil něco byť jen vzdáleně srandovního?!
OK, děkuji za smysluplnou odpověď. Od toho pošuka, co plive lidem do kafe a nechává si platit za spaní v autě, jsem jí stejně nečekal ...
Už se to ví.
Sobota: texas dvojic - společensky si zahrajeme, pokud bude někdo lichej, tak dva míčky
Neděle dopo: turnaj na 9.jamek na rány - STB (jedna společná kategorie, kde se sčítá brutto+netto) (tak, aby ti, co to mají dál, se měli šanci dostat rozumně dom).
Oba dny od 10:00 (přepodklad). Polouzavřené pro nás a případné dobré známé.
Jsem si říkal jaké mas masochisticke chutě, hrát na rány s 12 auty na 9 jamkáchDoplňuji... v neděli turnaj na 9 jamek na stejbly, vypadlo mi tam zkratka STB, kterou jsem už do příspěvku doplnil.
Možná náš Honza. Dám vědětAhoj, už se na vás moc těším. A už se to blíží .
Nepojedete na tuto skvělou akci někdo z Prahy v pátek až kolem 17hodin. Že bych se svezla? Děkuji a mějte se
Já spíš ne. Chci si vzít volno v práci a cestou se stavit na Karlštejn... jestli bude volno.
Abych se navnadil na Hořehledy....
No, když o tom tak přemýšlím, stav hřiště je mi jedno, stejně tam jedu jen kvůli fotce s tím barákem.... Když mě vyfotíš u vás, pojedu rovnou a to co bych utratil tam, propařímSprávně! Taky si vždycky před hrou na nějakém exkluzivním hřišti vybírám nějakej humus, abych umocnil ten zážitek!
No, když o tom tak přemýšlím, stav hřiště je mi jedno, stejně tam jedu jen kvůli fotce s tím barákem.... Když mě vyfotíš u vás, pojedu rovnou a to co bych utratil tam, propařím