- Jméno
- Dana
- Klub
- Česká Lípa
- HI (HCP)
- 32,7
Třeba by se našel Karlštejn u někoho na zahrádce. Rovnou i s trpaslíkem.Tak pokud ti bude vyhovovat fotka s jakýmkoli barákem, tak pár jich tu máme...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Třeba by se našel Karlštejn u někoho na zahrádce. Rovnou i s trpaslíkem.Tak pokud ti bude vyhovovat fotka s jakýmkoli barákem, tak pár jich tu máme...
Ahoj Týnko, my pojedeme z Prahy, v cca 16.00 budeme vyrážet z Prahy 4, tak pak tě můžeme někde nabratAhoj, už se na vás moc těším. A už se to blíží .
Nepojedete na tuto skvělou akci někdo z Prahy v pátek až kolem 17hodin. Že bych se svezla? Děkuji a mějte se
Asi jsem neprojevil dostatečný zájem o sobotní turnaj kdyby náhodou někdo hledal parťáka ..
Asi jsem neprojevil dostatečný zájem o sobotní turnaj kdyby náhodou někdo hledal parťáka ..
Dva lidi ve flightu, co své okolí dokážou dobře mířenou poznámkou urazit na další dekádu? Tak to bude pecka!Pokud už někoho nemáš a mě se nic provozně nepodělá, tak můžeme hrát spolu. Celkem to tu znám, což je většinou na obtíž než ku prospěchu, ale své excesy jsem schopen kompenzovat velkým množstvím alkoholu.
Pokud už někoho nemáš a mě se nic provozně nepodělá, tak můžeme hrát spolu. Celkem to tu znám, což je většinou na obtíž než ku prospěchu, ale své excesy jsem schopen kompenzovat velkým množstvím alkoholu.
Dva lidi ve flightu, co své okolí dokážou dobře mířenou poznámkou urazit na další dekádu? Tak to bude pecka!
AhojPokud už někoho nemáš a mě se nic provozně nepodělá, tak můžeme hrát spolu. Celkem to tu znám, což je většinou na obtíž než ku prospěchu, ale své excesy jsem schopen kompenzovat velkým množstvím alkoholu.
Ahoj nemám žádného parťákaAsi jsem neprojevil dostatečný zájem o sobotní turnaj kdyby náhodou někdo hledal parťáka ..
Se mnou se nepočítá, hm. Tak se nabízím do dražby.Ahoj nemám žádného parťáka
Ja jo, jestli se nebojíš, že to budeš muset odehrát celý sám.Chete mě?