- Klub
- ČGK
- HI (HCP)
- 22,1
Nebojí, je zvyklý ze hry se mnouJa jo, jestli se nebojíš, že to budeš muset odehrát celý sám.
Upraveno:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nebojí, je zvyklý ze hry se mnouJa jo, jestli se nebojíš, že to budeš muset odehrát celý sám.
Ja jo, jestli se nebojíš, že to budeš muset odehrát celý sám.
Dneska mě Marky viděla na Čeladné, myslím, že ztratila všechna očekáváníParáda, mám vás Snad to tem nasim holkam nebudeme moc kazit.
Dneska mě Marky viděla na Čeladné, myslím, že ztratila všechna očekávání
Tak to jsem rád, ze jsi takhle diskrétní. Kdyby tu Marky měla profil a četla to, tak bych nevěděl jak s tím naložitMyslím, že je ztratila už v momentě kdy si tě brala. Ale to jen tak mezi náma kamarádama, veřejně bych to nikdy neřekl...
Destnik, mam porad v auteJá jen pro pořádek. Byť jako opozdilec nejopozdilejší, díky vlídnosti organizátorů mohu být u celé této taškařice těším se
No, profil tu mam....jsem zvedava, jak si s tim poradisTak to jsem rád, ze jsi takhle diskrétní. Kdyby tu Marky měla profil a četla to, tak bych nevěděl jak s tím naložit
AjajNo, profil tu mam....jsem zvedava, jak si s tim poradis
Křížení vyjímečně povoleno!!! Povolení můžu dát samozřejmě jen za modré, PFJá bych šel se synkem Honzou, takové křížení červené a modré
Pokud by jsi chtěl, můžeme to obejít spolu. Herně ti asi moc nepomůžu, ale třeba se zkusím naučit nějaké vtipy, aby byla aspoň srandaJsem stále volný hráč. Půjde někdo se mnou nebo už jsou tady vsichni sparovany?
Tvoje společnost mě bude těšit Děkuji.Pokud by jsi chtěl, můžeme to obejít spolu. Herně ti asi moc nepomůžu, ale třeba se zkusím naučit nějaké vtipy, aby byla aspoň sranda
Potěšení na mé straně Jirka a Jirka flajt, to má zvuk.Tvoje společnost mě bude těšit Děkuji.